Burgeria, etnistä, pihviä, pizzaa – SYÖ Helsinki! tarjoaa ylitsevuotavaisen valikoiman herkkuja kympillä

Vielä on muutama päivä aikaa SYÖ!dä.

SYÖ-viikot ovat viimeisen puolentoista viikon aikana vallanneet Helsingin, Turun ja Tampereen. Helsingissä on mukana tällä kertaa huikeat 58 ravintolaa, joissa kaikissa tasan kymppi on iso raha.

Mukaan mahtuu todellisia helmiä ja kolme kertaa vuodessa järjestettävän tapahtuman valikoima kasvaa kerta kerralta. Tässä poimintoja runsaasta ja kiinnostavasta tarjonnasta.

Tsekkaa kaikki SYÖ!-tarjoukset

Burgerit

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme tämänkertaisille SYÖ!-viikoille mukaan yhden kaupungin kiistattomista kuningasburgereista, kun Roslund osallistuu ruokajuhlaan sekä Teurastamon että Hietalahden kauppahallin ravintoloillaan. Kympillä irtoaa Juustoburgeri ála Roslund.

Herkullisia hampurilaisia on tarjolla pitkin kaupunkia. Omat kerrosherkkunsa tarjoilevat myös huikeata suosiota SYÖ!-viikoista toiseen nauttiva MorriSon´s, joka tarjoaa kympillä kaikki burgerit lukuunottamatta Fillet ja King Kong -hampurilaisia, kotimaisen ja kotitekoisen pihvinsä tai sille vegevaihtoehdon tarjoileva Papa Albert, limun mahtipontisen hampparin seuraksi tarjoava Sports Bar Casino Helsinki, paistettujen herkkusienten kanssa hampurilaisensa tarjoava Central Park, Hereford-nautaan luottava Woolshed, savuisen chiliburgerin sekä kikhernepihvillä varustetun vegepihvin tarjoileva Memphis Hesari.

Kampanjaan saatiin vielä viime hetkillä mukaan lisää burgerilaatua, kun Jätkäsaaressa vasta avannut Pacific 7 hyökkäsi kehiin omalla, savupekonihilloketta ja umami-majoneesia sisäänsä kätkevän burgerinsa kanssa.

Etninen

Maailman keittiöt astuvat esiin SYÖ!-viikoilla runsaslukuisina.

Nepalilaisten ravintoloiden laatu tulee tutuksi, sillä sikäläisiä makuja tarjoavat Kontulan Tilicho, Vattuniemenrannan ravintola Lumbini, Kampin Mount Everest, Hietalahdenkadun ravintola Aangan, Herttoniemen Siilitien Sunkosi, Tyynenmerenkadun Mount Kailash, Yliopistonkadun Base Camp, Ratakadun Himalaya, Lönnrotinkadun Kantipur, Hietalahdenrannan Shubha Kamana ja Mannerheimintien Bihani.

Thai-ruokaa löytyy myös useammasta osoitteesta, sillä Tamarin tarjoilee SYÖ!-annoksia kymmenessä ravintolassaan Isosta Omenasta Jumbon kautta Punavuoreen. Omat mausteensa thaimaalaiselle makukartalle tuo myös Kaisaniemen Vuorikadulla palveleva, Suomen vanhin thai-ravintola Ryan Thai.

Sushin ihanaan maailmaan pääsee tutustumaan ravintola Kitassa Espalla, Sushi Bar Rice Gardenissa Kalliossa, Mikonkadun Itamaessa, Day&Nite Sushi Barissa Pohjoisella Makasiinikadulla ja Hokkaidosushissa Mannerheimintiellä.

Kiinalaisen ruoan ystäville SYÖ!-viikot tarjoavat Empire Plazan, Kampin Haokingin ja ravintola MADin herkkuja.

Vietnamilaisen phở-keiton saloihin pääsee tutustumaan ravintola Ônamissa.

Pizza

Laadukas pizza on kuin kympin viikoille räätälöity annos. Helsingissä SYÖ!-viikoilla lätyn makuun pääsee esimerkiksi Vapianossa, jonka Capricciosa on todellinen italialainen klassikko. Burgereillaan jyräämään tottunut MorriSon´s on mukana myös pizzeriallaan, joka tarjoaa kaikki pizzat kympin hintaan. Klassikkopizzaa tarjoillaan kympillä myös Denniksessä, joka on SYÖ!-viikoilla mukana kolmella ravintolallaan. Krog Madamessa pääsee nautiskelemaan joko salami-chili-pizzalla tai portobellon ja karamellisoidun sipulin täyttämällä pizzalla.

Pihviä

SYÖ!-viikoilla kymppi taipuu myös kunnon pihviateriaan. Grillipihviä pääsee maistelemaan Manhattan Steak Housessa Espalla tai Forumissa. Pihvin makuun pääsee myös Woolshedissa, missä pihvi saa rinnalleen katkarapuja.

Kanapihviä löytää SYÖ!-viikoilla joko Tehtaankadun Amigosta tai Grande Grilllissä Aleksanterikadulla. 

Kasvista

Kasvisherkkuja kannattaa etsiä esimerkiksi nepalilaisten ravintoloiden listoilta, sillä useissa niistä yhtenä vaihtoehtona tarjoillaan joko shahi paneer -juustoa tai kasvispyöryköitä.

Vietnamilaista, tofulla varustettua phở-keittoherkkua pääsee testaamaan ravintola Ônamissa. Tamarinin thai-annokset on saatavissa myös vege-versioina ja Ryan Thaissa curryn tai nuudelit saa tofulla tai vihanneksilla.

Central Park muistaa kasvisruoan ystäviä herkkutattiravioleilla ja rucola-pinjansiemensalaatilla. Herkullisen falafelin makuun pääsee turkkilaisessa ravintolassa Halikarnasissa.

1 kommentti

Ruokaremppa

19.10.2016 09:52

SYÖ! muistuttaa hyvin siitä, että arjen luksusta eli ravintolaruokaa on saatavilla myös varsin edullisesti. Aina ei tarvitse vääntää pimenevässä illassa verkkareissa makkaraperunoita, vaan voi lähteä ravintolaan tapaamaan kavereita ja nauttimaan tunnelmasta.
[url=http://hotellithelsingistä.fi"]Helsingin Hotellit[/url] - SYÖ - JUO

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi