Cityn SYÖ TAAS! kutsuu asiakkaat takaisin ravintoloihin turvallisuudesta tinkimättä 5.–18.6.

Legendaarisia SYÖ!-viikkoja lainaava kampanja viestii ohjeita ravintoloissa käymiseen.

SYÖ TAAS! toivottaa asiakkaat tervetulleeksi takaisin ravintoloihin 5.–18.6.2020. Mukana olevat ravintolat valitsevat 1–3 tarjousannosta, -settiä tai -kassia, joiden äärelle asiakkaat voivat kokoontua taas yhteen läheistensä kanssa.

Olennainen osa kampanjaa on kunnioittaa viranomaisten ohjeistuksia ja SYÖdä hyvillä mielin turvallisesti. Ravintolat sitoutuvat kunnioittamaan viranomaisten säädöksiä ja asettamaan asiakkaiden turvallisuuden etusijalle. Kaikki SYÖ TAAS! -tarjoukset tulevat olemaan saatavilla myös take awayna.

Ravintoloissa saa käydä

Kun ravintoloiden asiakaspaikat taas 1.6. aukeavat, herää monella todennäköisesti kysymyksiä: uskaltaako ravintoloihin todella mennä? Kehtaako siitä tehdä somepostauksen, vai tuleeko sanomista?

SYÖ TAAS! -kampanjan ytimessä on ajatus siitä, että vastuullinen ravintolassa käyminen on täysin hyväksyttävää. Ravintolat ovat monelle meistä rakas harrastus ja etenkin pitkän eristäytymisen jälkeen on sosiaalisella elämällä positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin. Jos sinulla ja seurueellasi ei ole oireita, eikä kukaan teistä kuulu riskiryhmään, voit syödä ulkona ja nauttia hyvällä omallatunnolla.

Muutakin kuin kympin tarjouksia

SYÖ TAAS! -annokset, -setit ja -kassit ovat ravintoloiden itse hinnoittelemia. Kaikissa tarjouksissa tulee kuitenkin olemaan tuntuva alennus ja ydinajatus on tarjota asiakkaiden rahoille vastinetta.

Tarjoushinnan avaaminen SYÖ!-viikoilta tutun 10 € ulkopuolelle mahdollistaa sen, että kampanjaan voi osallistua monipuolisesti myös sellaisia ravintoloita, joiden tarjontaan kympin tarjoushinta ei normaalisti taivu.

Mukana olevat ravintolat ja tarjoukset julkaistaan maanantaina 1. kesäkuuta osoitteessa city.fi/syo.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi