Espoo soi ja näkyy – kaupunkitapahtuma kutsuu ihmiset yhteen

Hyvän fiiliksen Espoo-päivä levittäytyy ympäri kaupunkia elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Kuva: Jussi Hellsten

Vielä on kesää jäljellä! Elokuu huipentuu Espoossa yhteiseen kaupunkijuhlaan, kun monenlaiset kaupunkitapahtumat levittäytyvät ympäri Espoota ja kutsuvat ihmisiä yhteen.

Espoo-päivä -tapahtumaan voi osallistua mukaan joko tapahtumanjärjestäjänä, tai puhtaasti vain muiden tapahtumista nautiskelijana. Mukana on yli 200 erilaista taiteen, kulttuurin, musiikin, ruoan ja liikunnan tapahtumaa, ja kaikkiin niihin on vapaa pääsy. Monet museot esimerkiksi jäjestävät Espoo-päivänä erikoisohjelmaa koko perheelle. Perjantaina WeeGeen pihalla nähdään pop up -skeittipuisto, josta saa hyvän startin viikonlopulle. Muodista kiinnostuneille on tarjolla perjantaina kiinnostava keskustelutilaisuus, jossa vaatesuunnittelija Justus K., muotitoimittaja Sami Sykkö ja For Fashion´s Sake -näyttelyn kuraattori Reetta Kalajo keskustelevat taiteen ja muodin rajapinnasta.

Liikkuvaisille on Niittykummussa tarjolla temppuratoja, joilla pääsee tutustumaan parkouriin, voimisteluun ja sirkusteluun. Lasten ja nuorten kuntoklubi Gymi tarjoaa Espoo-päivänä hauskoja liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille. Jos sirkus ilahduttaa enemmänkin, Vasiljev Vitellonin Minisirkuksen humoristinen ja valloittava katusirkusteatteriesitys valtaa Sellon Viaporintorin Leppävaarassa sunnuntaina.

Espoo-päivän yksi kantava teema on yhdessä syöminen. Eikä vain Espoossa: lauantaina nimittäin kaikkialla Suomessa ja maailmalla syödään yhdessä Suomen juhlavuoden kunniaksi! Oman piknikin voi kattaa vaikkapa takapihalle, puistoon tai tulla yhteisten pöytien ääreen Aurorassa, Leppävaarassa, Tapiolassa, Tuomarilassa, Suurpellossa ja Nuuksiossa. Illallisille voi varata paikkoja etukäteen.

Katso koko ohjelma Espoo-päivän sivuilta.

Espoo-päivä, 25.—27.elokuuta 2017.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi