Espooseen avautunut ruokakortteli yrittää jotain, mitä ei ole ennen Suomessa tehty - tässä ravintolassa et voi syödä paikan päällä!

Tapiolaan auennut Huuva on virtuaalinen ruokakortteli, joka toimii pelkästään kotiinkuljetuksille.

Ensimmäisen Tapiola Food Court by Huuvan ravintoloita ovat Bites Burgers, Story ja Pupu.
Ensimmäisen Tapiola Food Court by Huuvan ravintoloita ovat Bites Burgers, Story ja Pupu. Kuva: Huuva
  • Mikä: Virtuaalinen ruokakortteli
  • Missä: Espoon Tapiola
  • Mitä: Storyn, Pupun ja Bites Burgersin herkkuja yhdestä palvelusta

Ravintola, johon et voi pysähtyä syömään. Näinkin mielenkiintoisella konseptilla toimiva ruokakortteli avautui keskiviikkona 29.9. Espoon Tapiolaan.

Kyseessä on virtuaalinen korttelikeittiö Huuva, joka on rakennettu pelkästään ruoan kotiinkuljetusta varten. Asiakkaat voivat tilata ruokansa kotiinkuljetettuna Woltin kautta tai paikan päältä noudettavaksi.

Uusia aluevaltauksia jo suunnitteilla

Tapiola Food Court by Huuvaa pyörittää suomalainen startup Huuva, joka rakentaa fyysisiä kotiinkuljetuskeittiöitä ympäri kaupunkeja ja mahdollistaa samalla lisää vaihtoehtoja kotiinkuljetetulle ruualle.

Huuva pyrkiikin vastaamaan osaltaan monen perheen ikuisuusongelmaan; mitä tehdä, kun yksi tahtoo pizzaa ja yksi salaattia. Huuvan ensimmäisessä korttelikeittiössä ovat mukana kotimaiset suosikkiravintolat Pupu, Story ja Bites Burgers.

Asiakkaiden ei siis enää tarvitse valita ravintoloiden väliltä, vaan Huuvan kautta kotiin voi tilata annoksia jokaisen ravintolan listalta.

“Huuvan virtuaalinen korttelikeittiö tuo Tapiolan lähialueen asukkaille entistä paremman valikoiman kotiinkuljetusruokaan. Korttelimallimme mahdollistaa sen, että asiakkaiden on helppo tilata yhdellä kerralla monen eri suosikkiravintolan annoksia koko porukalle tai perheelle”, kertoo Ville Leppälä, Huuvan toimitusjohtaja ja toinen perustajista.

Huuvan perustajat, Ville Lehto (vas) ja Ville Leppälä (oik).
Huuvan perustajat, Ville Lehto (vas) ja Ville Leppälä (oik). Kuva: Huuva

Tulevan syksyn aikana Huuva suunnittelee avaavansa kolme uutta keittiöitä pääkaupunkiseudulle, sekä laajentavansa myös Keski-Eurooppaan. Tästä kuulemme taatusti lisää myöhemmin.

“Avaamme syksyllä useampia Huuvan keittiöitä uusien suosikkiravintoloiden kanssa ympäri pääkaupunkiseutua. Pyrimme ensisijaisesti sijoittamaan keittiöitämme alueille, joissa vielä puuttuu monipuolinen ravintolatarjonta.”

Huuvan tulevat kumppaniravintolat julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Kaikki alkoi pizzasta

Ajatus Huuvasta heräsi kesällä 2020, kun innokas ruoanlaittaja ja ystäväporukan kokki sai ajatuksen perustaa oman pizzerian ystäviensä kanssa. Ei kestänyt kuitenkaan kauaa kun miehelle selvisi, mitä kaikkea kivijalkaravintolan perustaminen oikein vaatisi: aikaa, rahaa ja valtavasti työtä. Idea päätettiin siirtää pöytälaatikkoon.

Samaan aikaan toisella Villellä, tiukasti ruoan kuljetuspalveluita seuranneella Ville Leinolla, oli herännyt mieliin täysin samankaltaisia ajatuksia ravintoloiden perustamisen haasteellisuudesta sekä ruoan kotiinkuljetuspalveluiden kannattamattomuudesta ravintoloille - puhumattakaan asiakaskokemuksesta. (Jokainen tietää miltä tuntuu, kun kotiin saapuu kylmä pizza.)

Tästä ajatuksesta syntyi Huuva, virtuaalinen korttelikeittiö.

LUE MYÖS: Ylistetty sushiravintola laajenee Espooseen: “Vihdoinkin on tähdet oikeassa asennossa”

"Lyhyesti sanottuna haluamme ruoan kotiinkuljetuksesta hyvän diilin sekä ravintoloille että hyvän ruoan ystäville", Leppälä kirjoittaa Huuvan verkkosivuilla.

Huuvan rakentamat keittiöt ovat ravintoloiden käytettävissä heti, joten ravintolat pystyvät avaamaan helposti uusia paikkoja uusiin kaupunkeihin, ja näin ollen tavoittamaan myös entistä laajemman joukon nälkäisiä asiakkaita. Samaan aikaan kun ravintoloiden pyörittäminen helpottuu, alueen asiakkaiden ravintolatarjonta monipuolistuu. Kaikki voittavat.

 

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi