Ylistetty sushiravintola laajenee Espooseen: “Vihdoinkin on tähdet oikeassa asennossa”

Iso Omenan kauppakeskukseen avautuu lokakuussa kaksi nimekästä uutuusravintolaa; Sushibar + Wine ja Factory.

Kuva: Joonas Ojala
  • Mikä: Sushiravintola
  • Missä: Iso Omena
  • Milloin: 11.10.2021
  • Mitä: Vastuullista, käsityönä valmistettua sushia

Maaliskuussa 2020 Norjan valloittanut Sushibar+Wine yllättää avaamalla uuden ravintolan kauppakeskus Iso Omenan kivijalkaan 11. päivä lokakuuta. Samalla palkittu We Are Group -yrittäjä Matti Sarkkinen siirtyy tytäryrityksen toimitusjohtajan pestiin.

“Kun lähdimme kansainvälistymispolulle, ajattelimme uusien yksikköjen tulevan ulkomaille, mutta välillä tulee kuitenkin eteen mahdollisuuksia, joita ei halua jättää väliin”, Sarkkinen kommentoi.

LUE MYÖS: Ravintolat rynnivät nyt kilvan espoolaisiin kauppakeskuksiin: "Täällä on tilausta rennolle ja laadukkaalle ruokapaikalle"

Espoo ei valikoitunut uuden ravintolan sijainniksi täysin sattumalta, vaan yrittäjillä liittyy kaupunkiin paljon muistoja.

“Aikoinaan kun tutustuimme Matin kanssa kesällä ennen lukiota, asuimme molemmat vanhempiemme luona Espoossa. Toistakymmentä vuotta olemme pitäneet mahdollisuuksia silmällä, ja nyt vihdoinkin on tähdet oikeassa asennossa”, yrittäjäkollega Anders Westerholm kertoo.

Isot ikkunat ovat kahdessa kerroksessa sijaitsevan uutuusravintolan tunnusmerkki.
Isot ikkunat ovat kahdessa kerroksessa sijaitsevan uutuusravintolan tunnusmerkki. Kuva: Joonas Ojala

Omalla sisäänkäynnllä varustettu ravintola tulee sijaitsemaan metropäädyn pääsisäänkäynnin vieressä kahdessa kerroksessa. Valoisan ravintolan skandinaavininen, alun perin Oslon valloitusta varten suunniteltu sisustus on Suomen arvostetuimpiin sisustusarkkitehteihin lukeutuvan Joanna Laajiston käsialaa.

Sushibar+Wine Iso Omenaan tulee 50 asiakaspaikkaa, ja ensi kesäksi ravintolan eteen on suunnitteilla myös viihtyisä ulkoterassi.

Ensimmäinen hiilineutraali sushiravintola

Viisi ravintolaa Suomessa ja kaksi Norjassa kattava Sushibar+Wine -ketju panostaa vahvasti vastuullisuuteen: ravintola on saavuttanut ensimmäisenä suomalaisena sushiravintolana merenelävien vastuullisuudesta kertovat MSC- ja ASC-sertifikaatit sekä pitkäaikaisesta vastuullisuustyöstä kertovan Ekokompassi -sertifikaatin.

Lisäksi Sushibar+Wine on ensimmäinen hiilineutraali sushiravintola sekä Suomessa että Norjassa.

Kaikki Sushibar + Winen tilaukset valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä.
Kaikki Sushibar + Winen tilaukset valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä. Kuva: Joonas Ojala

LUE MYÖS: Sushibar + Wine avaa kaksi ravintolaa Oslossa: “Se on täysin eri peli, mutta superinspiroivaa”

“Meidän jengi on tehnyt arvojemme mukaisesti kovaa duunia ja rohkeita päätöksiä läpi pandemian. Tästä eteenpäin annan ylpeänä päivittäisen huomioni Sushibar+Wine -ravintoloille. Jatkuva kehittäminen on meillä ollut verissä alusta lähtien, ja olen innoissani viemässä rakastamaani konseptia taas seuraavalle tasolle”, Sarkkinen kommentoi.

Iso Omenaan myös toinen yllättävä uutuus

Espoolaisten kauppakeskusten vetovoima jatkaa kasvuaan. Laadukkaiden sushien lisäksi Iso Omenasta saa pian myös monipuolista lounasta ja illallista, kun lounasravintoloistaan tunnettu Factory-ketju avaa lokakuussa ensimmäisen kauppakeskusravintolansa.

Ravintola rakennetaan Iso Omenan toiseen kerrokseen heti Piispansillan puoleisen sisäänkäynnin viereen.

“Olemme aina sanoneet, että emme mene kauppakeskukseen, mutta nyt mennään ja siihen on kovat odotukset. Uskomme tulevaisuuteen ja Factory-brändiin on vahva”, Factory-lounasravintolaketjun toimitusjohtaja Matti Karvonen kommentoi.

Factory tunnetaan monipuolisesta lounaspöydästään.
Factory tunnetaan monipuolisesta lounaspöydästään. Kuva: Factory

Uusi ravintola tulee palvelemaan asiakkaita monipuolisella lounasbuffetilla ja runsaalla salaattibaarilla. Uutuus Iso Omenan ravintolassa tulee olemaan iltabuffetti, johon sisältyy pehmisbaari lisukkeineen.

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi