Fine dining -annos alle puoleen hintaan! Tämä ja muut tärpit Turun SYÖ!-viikoille

Historian viimeiset kympin viikot käynnistyvät Turussa 3. kesäkuuta.

Paraikaa 25-vuotista taivaltaan juhlistava ravintolakampanja SYÖ!-viikot uudistuu kesän aikana. Ennen uusia tuulia on kuitenkin aika nauttia vielä kerran tutuista kympin annoksista juhlatarjousten siivittämänä.

LUE LISÄÄ UUDISTUKSESTA: Viimeistä kertaa kympillä! Legendaarinen ravintolakampanja SYÖ!-viikot uudistuu

Kesäkuun 3.-16. päivä käynnissä olevassa kampanjassa on jälleen kerran mukana joukko toinen toistaan herkullisempia ravintoloita! Poimi tästä tärpit herkulliseen kesäkuun alkuun.

Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja tarjoukset löydät täältä.

Teksasilaista grilliruokaa, kyllä kiitos!

SYÖ!-viikkojen uutuusravintolan titteliä kantaa fine dining -ravintola, joka tarjoilee teksasilaista grilliruokaa. Kyllä, luit oikein! Tämän astetta erikoisemman yhtälön takana on Fat Bull’s Gastrohouse, joka valmistaa kaikki tuotteensa itse aina kastikkeita ja savustettuja lihoja myöten.

Fat Bull's Gastrohouse on kesäkuun SYÖ!-viikkojen herkullinen uutuusravintola.
Fat Bull's Gastrohouse on kesäkuun SYÖ!-viikkojen herkullinen uutuusravintola. Kuva: Fat Bull's Gastrohouse

SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan kympillä kolmea ravintolan huippuannoksista. Onko valintasi grillatulla ja savustetulla kukkakaalipihvillä täytetty Cauliflower Burger, Fat Bull’s Cheese Burger (ovh. 22,90 €!) vai Cajun-maustetulla paistileikkeelle höystetty Caesarsalaatti?

Lohturuokaa pihvin ja kalan ystäville

Kunnon kesäistä lohturuokaa kaipaavan kannattaa suunnata Saaristobaariin, jossa pääset herkuttelemaan SYÖ!-viikkojen a kympillä muun muassa perunamuusin kera tarjoilluilla ahvenilla.

Vai maistuisiko sittenkin kunnon pihvi? Kaikkien liharuokien ystävien kannattaa ottaa puolestaan suunnaksi Pikku-Torre, jossa pääset herkuttelemaan kympillä 150 gramman lehtipihvillä maustevoin ja ranskalaisten kera tarjoiltuna.

Pikku-Torressa herkutellaan lehtipihvillä.
Pikku-Torressa herkutellaan lehtipihvillä. Kuva: Pikku-Torre

Sushia, kiinalaista vai molemmat?

Laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin keskittynyt Hanko Sushi sopii niin sushin rakastajille, kasvissyöjille kuin astetta tuhdimpaa ruokaa etsiville. SYÖ!-viikoilla pääset testaamaan nimittäin kympillä maki- tai kasvislajitelmaa tai vaihtoehtoisesti possulla tai kanalla höystetty Spicy Bowlia.

Sushilajitelma vai Spicy Bowl - kumpi on sinun valintasi?
Sushilajitelma vai Spicy Bowl - kumpi on sinun valintasi? Kuva: Hanko Sushi

Aasialaisen ruoan ystävät ilahtuvat taatusti myös China Thai Palacen mukana olosta, sillä tässä ravintolassa riittää valinnanvaraa! Kympillä pääset nauttimaan valintasi mukaan joko monipuolisen buffetin antimista, kaikista listan kana-, tofu- ja kasvisannoksista tai 15 kappaleen sushisetistä.

Eikä kannata unohtaa myöskään japanilaiseen ruokakulttuuriin erikoistunutta Momotokoa, jossa pääset maistelemaan kolmea erilaista donburia. Donburi on japanilainen riisikulho, jonka päälle on koottu joukko erilaisia kasviksia ja mahdollisesti myös lihaa. Kuulostaa aika hyvätä kesäkuun alun ruoalta!

Pizzaa - myös vegaanisena

Hyvä pizza toimii tilanteessa kuin tilanteessa - eikö totta? Kympillä pääset pian maistamaan brittihenkisen Cup & Pint -ravintolan omaperäisillä nimillä varustettuja pizzoja. Prisessa Diana -pizza sisältää härkistä ja kirsikkatomaattia, Pizza brexit puolestaan salamia ja marinoitua punasipulia.

Pizzoilla pääsee herkuttelemaan myös Gastropub Löytö -ravintolassa, jossa tarjolla on kympillä kaksi kovaa vaihtoehtoa: marinoitua kukkakaalia ja pinaattia sisältävä vegaaninen Hjelt tai lämminsavulohella ja mozzarellalla täytetty Teini.

Löytö tarjoaa edullisen kympin vaihtoehdon myös vegaaneille.
Löytö tarjoaa edullisen kympin vaihtoehdon myös vegaaneille. Kuva: Gastropub Löytö

Burgerit eivät koskaan mene muodista!

Laatuburgereiden suosio ei ota laantuakseen, ja miksi pitäisikään! Nälkä lähtee taatusti, kun otat suunnaksi Kristiinankadun ja tuhdeista burgeriannoksista tunnettu MorriSon’sin. Täällä erinomaisia burgereita lisukkeineen löytyy sekä kympin annosten että juhlatarjousten joukosta.

Tuhmat burgerit maistuvat taatusti!
Tuhmat burgerit maistuvat taatusti! Kuva: Naughty BRGR

Takuuvarma kohde burgerifaneille on totta kai myös Naughty BRGR, jossa herkutellaan kympillä juustoisella NYC Cheese Burgerilla ja pekonisella Back to Baconilla.

Juhlatarjoukset = lisää syitä lähteä SYÖmään!

25-vuotisen taipaleensa kunniaksi SYÖ!-viikoille osallistuvat ravintolat ovat saaneet ottaaa kympin annosten rinnalle vapaavalintaisen juhlatarjouksen, jonka hinta ja sisältö ovat täysin ravintoloiden omissa käsissä.

Esimerkiksi erinomaisista ribseistä tunnettu Lonestar on tuonut kympin annosten rinnalle kasvisten kera tarjoillun 500 gramman Sticky Ribs -annoksen, joka lähtee matkaasi edulliseen 11,90 € hintaan.

Kaikki kympin annokset ja juhlatarjoukset löydät SYÖ!-sivuilta.

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi