Viimeistä kertaa kympillä! Legendaarinen ravintolakampanja SYÖ!-viikot uudistuu

Juhlavuottaan viettävä ravintolakampanja nähdään nyt viimeistä kertaa nykyisessä muodossaan.

Cityn legendaarinen, jo 25 vuoden ajan järjestetty ravintolakampanja SYÖ!-viikot uudistuu kesän aikana. Nettisivujen ilmeen lisäksi uudistus tulee näkymään kampanja-annosten hinnassa.

Viidessä kaupungissa kesäkuun 3.-16. päivä järjestettävä kampanja on viimeinen, jossa SYÖ!-annoksilla tullaan herkuttelemaan vuosikymmenten aikana lukuisille suomalaisille erittäin tutuksi tulleeseen 10 euron hintaan.

LUE MYÖS: Legendaariset SYÖ!-viikot täyttävät 25 vuotta - näin Suomen rakastetuin ravintolakampanja on muuttunut

Hintauudistus sekä ravintoloitsijoiden että kuluttajien toiveena

Kohonneiden raaka-ainehintojen, palkkojen ja yleisesti kiihtyvän inflaation takia kampanja-annosten hinta tullaan nostamaan 12 euroon. Toiveita hinnan korotukselle on tullut sekä ravintoloitsijoilta että kuluttajilta.

“SYÖ!-viikkojen kymmenen euron annoshinnasta on vuosikaudet pidetty kynsin ja hampain kiinni, ja Jodelissa tekemämme kyselyn mukaan suurin osa kuluttajistakin on ymmärtänyt, että kyseisellä hinnalla ei voida myydä edes nollakatteista ruokaa”, SYÖ!-viikkojen kampanjapäällikkö Late Fenander kertoo uudistuksen taustoista.

SYÖ!-viikoilla herkutellaan nyt kesäkuussa viimeistä kertaa kympin annoksilla.
SYÖ!-viikoilla herkutellaan nyt kesäkuussa viimeistä kertaa kympin annoksilla.

Samaan aikaan kun SYÖ!-viikkojen kymmenen euron hinta on pysynyt samana, esimerkiksi lounaan hinta on noussut kahdeksasta eurosta 12 euron tietämille. Hintojen nousu on ajanut ravintoloitsijat kestämättömään tilanteeseen.

“Koska SYÖ!-kampanjan tarkoitus ei ole pienentää annoksia tai tarjota huonompaa laatua, joten hinnan nostolta ei voida enää välttyä”, Fenander lisää.

Kympin annosten rinnalla juhlatarjouksia

SYÖ!-viikot juhlivat tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan, ja kesäkuun SYÖ!-viikoilla tullaan näkemään kympin annosten rinnalla alkuvuoden kampanjasta tuttuja juhlatarjouksia.

Kampanjassa mukana olevien ravintoloiden itse valitsemien ja hinnoittelemien juhlatarjousten ansiosta ravintolat saavat mahdollisuuden esitellä tarjontaansa monipuolisemmin samalla, kun asiakkaat saavat enemmän syitä lähteä SYÖmään.

SYÖ!-viikot juhlistavat 25-vuotista taivaltaan!
SYÖ!-viikot juhlistavat 25-vuotista taivaltaan!

Kuulostaa aika mahtavalta, vai mitä?

“Osallistumalla kaikkien aikojen viimeisille kympin viikoille olet mukana tekemässä historiaa, ja pääset samalla herkuttelemaan sekä edullisilla kympin tarjouksilla että mahtavilla juhlatarjouksilla", Fenander iloitsee.

SYÖ!-viikot järjestetään Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla 3.-16.6.2022. SYÖ!-tarjoukset julkaistaan maanantaina 30.5. Klo 14 osoitteessa www.city.fi/syo.

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi