Hesburger räväytti: Avasi uudenlaisen pikaruokakonseptin Turkuun - mukana myös huippukokki Teemu Laurell

Täysin uusi ravintolakonsepti H Burger Lab leikittelee katuruoalla.

  • Missä: Yliopistonkatu 18, Turku
  • Mitä: Maailmanluokan street foodia
  • Milloin: Ovet auki 26.4. 
  • Milloin: Tiistaista lauantaihin klo 12–21

Turku saa tänään uuden todella mielenkiintoisen ravintolatulokkaan, kun street food -elämyksiin keskittynyt H Burger Lab avaa ovensa Yliopistonkadulle.

Kyseessä on pikaruokaravintola Hesburgerin uusi tuotekehitysravintola, jossa testiin pääsevät uudet raaka-aineet, maut ja reseptit. H Burger Labin tiuhaaan ruokavaihtuva lista antaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua street food -ilmiöihin ympäri maailmaa; tarjolla tulee olemaan niin aasialaisen katuruokakeittiön herkkuja kuin amerikkalaisia street food -klassikoita. 

H Burger Labin ruokalista vaihtuu tiuhaan tahtiin - kyllästymään et siis pääse!
H Burger Labin ruokalista vaihtuu tiuhaan tahtiin - kyllästymään et siis pääse!

Asiakkaiden ja kokkien mielestä täydellisesti onnistuneet kokeilut saattavat päätyä Hesburger-ravintoloiden annosten raaka-aineiksi.

Ravintolan listalla huippukokkien luomuksia

Tärkeässä roolissa uudessa H Burger Labissa tulee olemaan vierailevat ravintola-alan ammattilaiset, jotka tuovat mukanaan omat suosikkinsa maailmalta sekä kokemuksensa reissuiltaan ja omista ravintoloistaan.

Ensimmäisenä vierailevana huippukokkina nähdään muun muassa Top Chef -voittajana ja Shelter-ravintolan perustajana tunnettu Teemu Laurell.

Teemu Laurell on H Burger Labin ensimmäinen vieraileva kokki.
Teemu Laurell on H Burger Labin ensimmäinen vieraileva kokki.

Teemun uusimmasta Holy Døner -ravintolasta inspiraationsa saaneet ruoat tulevat näkymään H Burger Labin tarjonnassa ravintolan ensimmäisen kolmen kuukauden aikana.

"Tosi hauskaa päästä tekemään uutta konseptia. Ravintola on paraatipaikalla, kevät tulossa ja ihmiset taas liikenteessä. Mahtavaa, että Hesburger tekee jotain uutta ja innovatiivista", Teemu Laurell kertoo.

LUE MYÖS: Teemu Laurell paljastaa ravintolasuosikkinsa - yhden paikan meno saa huippukokin syttymään: “Oikeaa pilkettä silmäkulmassa”

Vierailevien keittiömestarien lisäksi H Burger Labia pyörittää useiden vuosien ammattitaidolla talon oma keittiömestari Eemeli Harinen, jonka vankka kokemus näkyy kolmen kuukauden välein vaihtuvana peruslistana sekä yllätysannoksina.

Korean Fried Chicken nähdään heti alkuun H Burger Labin listalla.
Korean Fried Chicken nähdään heti alkuun H Burger Labin listalla.

Tämän lisäksi H Burger Lab toimii myös koulutuskeittiönä Turun ammatti-instituutin ravintola-alan opiskelijoille, jotka pääsevät ravintolassa oppimaan uutta alan huippuammattilaisten johdolla.

Kiinnostuitko? Varaa pöytä uutuusravintolaan TableOnlinesta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi