Heurekan aikuisten illassa pohditaan tulevaisuuden seksiä

Mitä on seksirobotiikan etiikka?

Tiedekeskus Heurekassa järjestetään aikuisille suunnattu iltatapahtuma, jossa teema rakentuu yhden maailman suosituimman aiheen ympärille. H18: Seksiä & tiedettä -tapahtumassa on luvassa perjantaina 20. huhtikuuta klo 19–24 paljon erilaista rentoa, hulvatonta ja informatiivista ohjelmaa. Tapahtuman sisäänpääsymaksu on 15 euroa.

Illan asiantuntijoiden puheenvuoroissa kuullaan muun muassa seksiroboteista ja niiden etiikasta, suunnataan katseet seksin tulevaisuuteen ja pohditaan tekniikkagurun ja Raptori-yhtyeestäkin tutun Jufo Peltomaan kanssa, sotkevatko AR, AI ja robotiikka seksin. Heurekan tapahtumatorilla yleisöä villitsee levottomilla jutuillaan stand up -koomikko Marjo.

Tunnelmaan pääsee virittäytymään Teatterimuseon Tunnekuohuissa -työpajassa, jossa käydään läpi treffailijan koko elinkaari Sutina-Siirin ja Villi-Viivin johdolla. Työpajassa kokeillaan kimpassa improvisaation keinoin, miten tunteet näkyvät kehossa ja kuinka kiinnostusta voi viestittää.

Muissa illan toimintapisteissä riittää käsille tekemistä. Ideaverstaan työpajoissa tehdään rakkauden hedelmiä ja valmistetaan merkkejä, jotka viestittävät, millä mielellä olet liikkeellä. Laboratorioissa kokeillaan nonstoppina, mahtuuko muna pulloon.

Pallot kovana -tiedekärryssä tutkitaan, miten äärimmäinen kylmyys ja huumaava tunnelma saavat ihmeitä aikaan. Illan ohjelmien välissä voi livahtaa suukottelemaan futuristiseen pussauskoppiin. Heurekan Tiederavintolassa tarjolla on syntisiä herkkuja sekä muuta teeman mukaista purtavaa ja juomaa.

Tapahtuman ikäraja on K18 ja koko talo on anniskelualuetta lukuun ottamatta auditoriota ja planetaariota.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi