Hevaritkin tykkäävät syödä hyvin – Tuskan vieraille tarjolla sujuva ja herkullinen kokemus ennakkovarauksella

Varmista festarikuntosi säilyminen loppuun asti – mustempi ruoka, synkempi mieli.

Kuva: Jesse Kämäräinen

Tuska-festarin, TableOnlinen ja festareilla palvelevan Black Dining -ravintolan yhteistyö on todellinen match made in hell. Festarikävijät voivat unohtaa festarimätön jonottamisen ja turvata itselleen kulinaristisen festarikokemuksen varaamalla pöydän TableOnlinen kautta a la carte -ravintolaan. Black Diningin tummien patojen äärelle päästäksesi tarvitset festaripassin.

Black Diningin ruoka on räätälöity festarin tarpeisiin. Se on tummanpuhuvaa, mutta korkeatasoista ruokaa festariympäristössä. Menulta löytyy niin lihattommat kuin lihalliset nautinnot sekä laadukas juomatarjonta, joka pitää sisällään tasokkaita viinejä ja panimotuotteita.

Listalta löytyy muun muassa täydellisesti festarin sävyihin osuva mustamakkarahodari puolukkamajoneesilla. Burgeririntamalla on tarjolla taleggiojuuston, tomaatin ja chili-valkosipulimajoneesin kera joko nyhtöherne- tai naudanlihaburgeria. Vegen ystäville tarjolla on myös kukkakaali “wings”. Lisäksi listalta löytyy tiikerirapuvarrasta caesar-salaatin kera tai tuhdimpaan nälkään osuva naudan marmorifilee.

Aiempina vuosina Black Dining on tullut tupaten täyteen, joten Tuskan 20-vuotisjuhlien kunniaksi rafla muuttaa isompiin tiloihin Suvilahden Tiivistämöön.

Kahdeskymmenes Tuska järjestetään Helsingin Suvilahdessa 30. kesäkuuta – 2. heinäkuuta. Pääesiintyjinä nähdään Sabaton HIM ja Mastodon.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi