Hyytävän herkullista! Näissä ravintoloissa juhlitaan Halloweenia

Pue paras (tai pahin) Halloween-asusi päälle ja lähde herkuttelemaan teeman mukaisesti.

Kun illat pimenevät, mieltä piristävät teemajuhlat ovat enemmän kuin paikallaan. Listasimme lähestyvän Halloweenin kunniaksi pääkaupunkiseudun ravintoloiden herkullisimmat Halloween-spesiaalit yhteen.

Valitse suosikkisi ja lähde nauttimaan nauttimaan hyytävän hyvistä tarjoiluista.


Madisonin Halloween-brunssi

 • Missä: Tapionaukio 4, Espoo
 • Milloin: 30.-31.10. & 6.11.-7.11.
 • Hinta: 24,90 €/hlö, lapset 1-10-v. 1 €/ ikävuosi

Tapiolan Ainoassa sijaitseva Madison kattaa pöydä Halloween herkuilla peräti kahtena viikonloppuna. Lokakuun viimeisenä ja marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Halloween-brunsseilla nautitaan teemaan sopivia ruokia - eli hirveitä, mutta äärettömän herkullisia brunssiherkkuja.

Halloweenin juhlinta ei rajoitu pelkästään hirviömäisiin herkkuihin, sillä Madison aikoo palkita parhaiten pukeutuneen brunssivieraan mahtavilla palkinnoilla. Vedä siis paras naamiaisasusi  päälle ja lähde nauttimaan Halloweenista täysin rinnoin.

HALO Food & Eventsin brunssin Halloween edition

 • Missä: Ruoholahdenkatu 21, Helsinki
 • Milloin: 30.10. Kattaukset klo 12 & 15
 • Hinta: Annokset alk. 6 €/kpl

Ruoholahdenkadulla sijaitsevan HALOn Halloween-teemainen brunssi on kaukana perinteisestä viikonloppuaamiaisesta. Sen lisäksi, että ravintola on koristeltu karmivin koristein, viihtyvyydestä vastaa DJ, joka soittaa teemaan sopivia kappaleita koko brunssin ajan.

Myös tarjoilut poikkeavat perinteisestä: luvassa ei ole perinteistä buffetpöytää, vaan jokainen voi kasata juuri oman näköisensä brunssin monipuolisesta alku-, pää- ja jälkiruokavaihtoehdoista. Ruokien kylkeen voi tilata pohjattoman cocktail- tai mocktail-paketin, jonka myötä lasit pysyvät täysina koko brunssin ajan.

Lilla Robertsin Halloween juhlat

 • Missä: Pieni Roobertinkatu 1-3
 • Milloin: 29.-30.10.
 • Hinta: 55 €/hlö, alle 13-vuotiaat lapset syövät puoleen hintaan

Lilla Robertsin ravintola Krog Roba juhlii Halloweenia vastustamattoman Halloween-menun muodossa. Kammottavan juhlan kunniaksi suunniteltu menu aloitetaan alkuruokabuffetilla, joka pitää sisällään muun muassa paahdettua kurpitsaa ja grillattuja jättikatkarapuja. Pääruokana pöytiin tarjoillaan valintasi mukaan joko siikaa tai karitsaa, ja upean menun päättää muun muassa Halloween-aiheisia kakkuja sisältävä jälkiruokabuffetti.

Ja kuten teemaan kuuluu, paikan päälle on enenmmän kuin suotavaa saapua Halloween-asuun pukeutuneena.
 

Halloween Fazer Experience

 • Missä: Fazerintie 6, Vantaa
 • Milloin: 30.10.
 • Hinta: Brunssi 29,90 €/hlö, lapset 3-11-vuotiaat 1 €/ikävuosi, 0-2-vuotiaat 0 €

Fazerin vierailukeskuksessa juhlistetaan Halloweenia koko perheelle sopivien ohjelmanumeroiden voimin. Luvassa on muun muassa munkkituunausta, opastettuja näyttelykierroksia ja hurjia Halloween-tarjouksia.

Mukavan päivän kruunaa runsas ja monipuolinen brunssi, jossa pöytiin katetaan perinteisten brunssiherkkujen lisäksi myös valikoima Fazerin suussasulavia kakkuja.
 

Backaksen mysteeri-illallinen

 • Missä: Ylästöntie 28, Vantaa
 • Milloin: 29.10. Klo 18
 • Hinta: 89 €/hlö, sisältää menun ja ohjelman

Backaksella juhlistetaan Halloweenia mysteeri-illallisen merkeissä.  Kolmen ruokalajin menussa nautitaan alkuun kurpitsakeittoa, pikkelöityä kurpitsaa ja balsamicoa, pääruoaksi herkutellaan puolestaan pippuripihvillä ja valkosipuliperunalla. Aterian kruunaa teemaan sopiva red velvet leivos.

Menun lisäksi illan aikana päästään nauttimaan jännittävästä ohjelmasta, kun illalliselle saapuu yksinäinen verinen vieras. Jotain karmaisevaa on tapahtunut, ja hirvittävän teon tekijä on vielä vapaalla jalalla. Kuka mystinen vieras on ja mitä hänelle on tapahtunut? Kaikki tämä selviää Backaksessa lokakuun viimeisenä lauantaina.
 

Halloween at Tanner

 • Missä: Hämeentie 11, Helsinki
 • Milloin: 30.10. Klo 18
 • Hinta: 14 €/hlö, ilmainen siäänpääsy ennen klo 19

Ravintola Tannerin klubitoiminta käynnistyy Halloweenin kunniaksi pitkän tauon jälkeen. Hyytävän hyvän meiningin ja koko kehoa tärisyttävän musiikin lisäksi Tanneriin kannattaa lähteä nauttimaan erinomaisesta ruoasta, kuten maukkaista pizzoista ja kivasta pikkusyömisestä. Keittiö sulkeutuu klo 19, joten ole ajoissa paikalla.
 

Brooklyn Cafen Halloween Box

 • Missä: Fredrikinkatu 25, Helsinki
 • Hinta: 25-26 €/boxi

Kuppikakuistaan tunnettu Brooklyn Cafe on tuonut Halloweenin kunniaksi tarjolle upeita teemaan sopivia leivonnaisia, joita voi ostaa kotiin kätevissä kuuden kappaleen bokseissa.

Red Velvet-, death by chocolate- ja chocolate/creame cheese -kuppikakut on koristeltu Halloween henkeen hyytävän upeilla kuorrutuksilla.

 

LUE MYÖS: Aamupalalle, lounaalle, illalliselle ja drinkeille - 4 x uutuusravintolat jokaiseen hetkeen

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi