Jymy-jätskiä kotiinkuljetuksella - vain tänään!

Jymy ja Uber Helsinki lyöttäytyivät yhteen #ubericecream -tempauksessa.

Kuva: Uber Helsinki

#ubericecream on kansainvälinen paikallisen jäätelön kotiinkuljetustempaus, joka järjestetään tänään 24. heinäkuuta jo neljättä kertaa. Jäätelöä voi taksipalvelu Uberin kautta tilata suoraan kotiovelle tänään 252 kaupungissa ympäri maailmaa. Tänä vuonna tempaus tulee ensimmäistä kertaa Suomeen, ja Uber Helsingin kanssa yhteen on lyöttäytynyt Suomisen Maito Oy:n luomujätski Jymy. 

Homma toimii yksikertaisesti: avaa Uber-sovelluksesi tänään perjantaina 24. heinäkuuta kello 11-17, määritä sijaintisi ja tee jäätelötilaus jäätelöikonia klikkaamalla. Tilaus sisältää kaksi Jymy-pikaria ja maksaa kuusi euroa. Voit valita vanilja, mansikka, suklaa tai lakritsi. Lisääkin saa, kolme euroa per pikari. Jos jäätelöikonia ei näy, on palvelussa todennäköisesti ruuhkaa.

Suomisen Maito Oy:n Jymy-jäätelöt ovat sataprosenttista suomalaista luomua. Uber haluaa tehdä yhteistyötä sellaisten paikallisten toimijoiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan uudella tavalla kaupungissa. Jymy tekee jäätelöä uudella tavalla: lähijäätelö on luomua, eettistä ja puhdasta - ja tehty onnellisten lehmien maidosta. 

Uber on kansainvälinen taksipalvelu, joka aloitti toimintansa Helsingissä viime marraskuussa. Se toimii tällä hetkellä 58 maassa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi