Kaksi vuotta riitti: Hans Välimäki luopuu suosikkiravintoloista - keskittyy nyt täysillä uuden kehittämiseen

Huippukokki Hans Välimäki kertoo keskittyvänsä jatkossa vain yhden ravintolan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Huippukokki Hans Välimäki kertoo Instagram-tilillään uuden vuoden tuoneen mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Välimäen kohdalla tämä tarkoittaa sekä luopumista että energian keskittämistä vain yhteen ravintolaan.

"Tieni ravintola Penélopessa ja Bardemissa on tullut päätökseen. Olen myynyt omistusosuuteni kyseisistä ravintoloista muille osakkaille, enkä jatka mainittujen PX-ravintoloiden palveluksessa tästä hetkestä eteenpäin millään tavoin", Välimäki kertoo Instagram-tilillään.

Välimäki avasi tapas-ravintola Penélopen yhdessä Arto Rastaan kanssa marraskuussa 2018. Vuotta myöhemmin ravintola laajensi toimintaansa rennolla cocktail-baarilla; Bardemilla.

LUE MYÖS: Kun Hans Välimäki ja Arto Rastas perustavat uuden ravintolan, pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan: "On aika tylsä ajatus, että pitäisi aina tuoda jotain uutta”

 

Jatkossa huippukokki kertoo laittavansa kaiken intonsa ja energiansa lokakuussa 2020 auenneeseen Bistro Bardotiin ja sen kehittämiseen. Poikkeuksellisistä ajoista huolimatta Bardot on Välimäen mukaan saanut lämpimän vastaanoton, mistä kiitos kuuluu niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille.

"Uskon, että nyt jos koska meistä jokainen kaipaa pieniä irtiottoja arjesta ja sen vuoksi Bistro Bardot haluaa jatkossakin tarjota kivan bistro-elämyksen."

Bistro Bardotin menua uudistetaan parhaillaan, ja muutamia klassikoita lukuun ottamatta menu vaihtuu ensi viikolla.

Haluatko maistella Bardotin menuja ensimmäisten joukossa? Varaa pöytä ravintolaan alta löytyvän painikkeen kautta!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi