Keskustaan avattiin uusi ravintola, baari, yökerho ja olohuone: St. Anna's

Uusi ravintolakonsepti tarjoilee muun muassa livemusaa ja à la carte -illallisia.

Kuva: slonme/Fotolia

Entisen Ugglan paikalle Uudenmaankadun ja Annankadun kulmaan Helsingissä on avattu uusi ravintola, baari ja yökerho, St. Anna’s. Tiedotteen mukaan paikka tarjoilee illallisia ja livemusaa, ja toimii viikonloppuisin yömyöhään. Mistä on oikein kyse?

“St. Anna’s on oikeastaan monitoimiolohuone. Tässä on à la carte -ravintola, jossa on joulukuun aikana joulupöytäillallisia ja livemusaa joka päivä. Lisäksi St. Anna’s on baari, kahvila ja lounasravintola sekä yökerho viikonloppuisin”, kertoo St Anna’sin markkinointipäällikkö Tanja Uusitalo.

Tiloissa toimi aiemmin nuorille aikuisille tarkoitettu yökerho Uggla. St. Anna’s kuulostaa havittelevan vähän kypsempää yleisöä: sitä kuvaillaan tunnelmalliseksi viihderavintolaksi. Uusitalo vahvistaa, että St. Anna’sissa on hienostuneempi ja aikuisemmalle väelle tarkoitettu tunnelma. Vanhasta Ugglasta ei ole tietoakaan – paitsi siellä aloitettu Free Fall Nights -klubi jatkaa nyt St. Anna'sissa.

“Tilat on remontoitu ja uudistettu täysin.”

1.-22. joulukuuta ravintolassa on tarjolla joulupöytäillallinen, jossa koostuu perinteisistä jouluherkuista. Illallisten aikana ruokailijat saavat nauttia livemusiikista, kun ravintolassa esiintyvät vaihtuvat artistit – mukana ovat muun muassa Mikael Myrskog Trio ja Kalevi Louhivuori Trio. Koko ohjelma on luettavissa St. Anna’sin Facebook-sivuilta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi