Koiraystävällisimmät ravintolat ja kahvilat - näihin paikkoihin lemmikit ovat enemmän kuin tervetulleita

Koiran mukaan kahville tai syömään? Nämä paikat ovat erityisesti lemmikkien omistajien suosiossa.

Moni ravintola ja kahvila toivottaa myös kaikenkarvaiset ystävät tervetulleiksi nauttimaan elämästä yhdessä omistajiensa kanssa.

Eläinten viikon kunniaksi kokosimme yhteen koiranomistajien kehumat ravintolat ja kahvilat niin pääkaupunkiseudulta, Turusta kuin Tampereelta.

Pääkaupunkiseutu

Konttiravintola Morton

Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva konttiravintola on paikka, jonne koirat ovat enemmän kuin tervetulleita. Mortonissa koirat huomioidaan vesikupillisen lisäksi myös pienellä herkkupalalla, joten täällä karvakaveritkin pääsevät viettämään omistajiensa kanssa nautinnollista taukoa.

Omistajille Morton tarjoaa annoksia kaiken kokoiseen nälkään aina kuuluisista burgereista kahvilatuotteisiin.

Mortonissa on aina tilaa myös koirakavereille.
Mortonissa on aina tilaa myös koirakavereille. Kuva: Konttiravintola Morton

Kahvila Verso

Helsingin Herttoniemessä sijaitseva Kahvila Verso on mitä mainioin kohde koiran kanssa liikkuvalle. Sen lisäksi, että kahvila tarjoaa koirille vettä ja pieniä herkkupaloja, tämän kahvilan läheisyydestä löytyvät ulkoilumaastot ovat vertaansa vailla. Tänne kannattaa siis ehdottomasti suunnata lenkkeilyn jälkeiselle tauolle!

Omistajille vegeruokaan panostava kahvila tarjoaa lounasta, kakkuja ja muita kahvilaherkkuja.
 

Pontus

Kun haluat lähteä nauttimaan koirakaverisi kanssa hyvästä ruoasta rentoon ympäristöön, kannattaa suunnata Kapteeninkadulla sijaitsevaan Pontukseen.

Ystävällisen palvelun lisäksi koirat on tässä paikassa huomioitu aina sisustusta myöten: seinille kiinnitetystä telineestä löytyy vettä ja herkkupaloja kaikille niille, jotka eivät pääse nauttimaan ravintolan tarjonnasta pöydän ääreen.

Kalaravintolat

Kalaravintolat tunnetaan erittäin koiraystävällisenä ketjuna, jonne voi astella lemmikin kanssa oluelle hyvillä mielin. Näissä ravintoloissa koirat saavat sitä, mitä ne eniten kaipaavat: huomiota, rapsutuksia, herkkuja ja raikasta vettä.

Koirille on kuitenkin omat kotiinlähtöajat, sillä illan tullen äänentaso saattaa kasvaa lemmikkien korville liian kovaksi.

Kalaravintola-ketju suhtautuu koiriin lämmöllä.
Kalaravintola-ketju suhtautuu koiriin lämmöllä. Kuva: Janoinen Lohi

Kakkugalleria

Viisi myymälää ympäri Helsinkiä kattava Kakkugalleria-ketju toivottaa koirat kahvittelemaan yhdessä omistajiensa kanssa. Omistajia ilahduttavat taatusti suussasulavat kakkupalat, joille voi pysähtyä vaikkapa iltapäivälenkin ratoksi.
 

Wanha Pehtoori

Haltialan tilan Wanha Pehtoori on erinomainen kohde niin lapsiperheille, koirille kuin hyvän ruoan ystäville. Keskellä maalaismaisemaa sijaitseva Wanha Pehtoori tarjoaa upeiden ulkoilumaastojen lisäksi suojapaikan säällä kuin säällä, sillä koirat ovat tervetulleita ravintolan sisätiloihin. Wanhassa Pehtoorissa sinua saattaa tervehtiä myös talon oma Martta-koira.

Wanhassa Pehtoorissa voit nauttia niin kahvilaherkkuja kuin tuhdimpaa syötävää.
 

Café Mellsten

Espoon Haukilahdessa, Mellstenin uimarannalla sijaitseva Café Mellsten kannattaa ottaa pysähdyspaikaksi upeillä merimaisemilla varustetun lenkin lomaan. Sekä lounasta että herkullisia kahvilatuotteita tarjoava Mellsten toivottaa koirat tervetulleiksi niin terassille kuin sisätiloihin.

Café Mellstenissä ystävällinen palvelu ulottuu myös lemmikkeihin, ja karvaiset kaverit huomioidaan taatusti rapsutuksilla.
 

Haukilahden rannasta löytyy yksi Espoon koiraystävällisimmista ravintoloista.
Haukilahden rannasta löytyy yksi Espoon koiraystävällisimmista ravintoloista. Kuva: Café Mellsten

Kaisan Cafe

Leipomo-kahvila Kaisan Cafeen voit lähteä nauttimaan vastaleivotuista pullista ja kuuluisista jättikorvapuusteista myös koirakaverin kanssa.

Kahvilan sijainti kauppakeskus Ainoan ensimmäisessä kerroksessa tekee Kaisan Cafesta helpon pysähdyspaikan lähialueella liikkuville.
 

Totoro Sushi

Martinlaaksossa sijaitsevan Totoro Sushin koiraystävällinen linja on herättänyt paljon keskustelua. Koiriin positiivisesti suhtautuva ravintola on nimittäin kertonut tarjoavansa koirille omat sushit omistajien ruokailun yhteydessä: koira-annos pitää sisällään 4–5 palaa lohinigireitä.

Jos teidän perheessänne sekä omistajat että lemmikit rakastavat sushia, tämä on teille juuri oikea paikka!

Totoro Sushista koiratkin pääsevät sushin makuun.
Totoro Sushista koiratkin pääsevät sushin makuun. Kuva: Totoro Sushi

Turku

Cafe Vanha Tammi

Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan kahvilaan, Cafe Vanhaan Tammeen, koirat ovat tervetulleita myös sisätiloihin. Omistajille tarjolla on kahvia, pullaa ja keittolounasta tropiikin siimeksessä. Koirat huomioidaan vesikupilla ja rapsutuksilla.

Herkutteluhetken jälkeen on mukava lähteä ulkoilemaan kahvilan upeaan ympäristöön.
 

Fiilis Café

Sympaattisen bistrokahvila Fiiliksen eläinystävällisestä tunnelmasta vastaa kahvilakoira Onni, jonka hurmaava olemus on voittanut monet asiakkaat puolelleen. Vaikka Onni on ykkönen, myös kaikki muut koirakaverit ovat tervetulleita Fiilikseen.

Fiilis tarjoaa suomalaisten pientuottajien valmistamia kahvilaherkkuja, lounasta ja ala cartea. Tänne voit siis pistäytyä koirasi kanssa mihin aikaan päivästä tahansa!

Kahvilakoira Onni on Fiiliksen vakiokasvoja.
Kahvilakoira Onni on Fiiliksen vakiokasvoja. Kuva: Fiilis Café

Café Manuela

Aurajoen rannassa sijaitseva Café Manuela on hemmotellut kahvin ystäviä, ja koiria, jo kohta kolmen vuosikymmenen ajan. Kahvilaan voi pysähtyä niin kahville, leivonnaiselle kuin vaikkapa viinilasilliselle.
 

Tampere

Sitko Pizza & Bar

Tamperelaiseen Sitkoon saa ottaa koiran mukaan niin lounas- kuin illallisseuralaiseksi. Tässä pizzeriassa koiriin suhtaudutaan erittäin ystävällisesti, ja jos hyvin käy, omistajalta saattaa herua koirille myös pieniä makupaloja.

Omistajia hemmotellaan kehuja saaneilla pizzoilla, jotka leivotaan tässä paikassa hapanjuureen.

Kaffila

Aleksis Kiven kadulla jugend-talon alakerrassa sijaitseva Kaffila tunnetaan paitsi laadukkaasta kahvi- ja teevalikoimastaan, myös koiraystävällisyydestään. Kahvilaan voi piipahtaa karvakavereiden kanssa niin aamupalan kuin kakkupalan äärelle.

Koirille tarjoillaan mukavien oltavien lisäksi myös raikasta vettä.

Kaffila toivottaa karvakaverit tervetulleiksi.
Kaffila toivottaa karvakaverit tervetulleiksi. Kuva: Kaffila

 

 

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi