Konepaja Biergarten keskittyy pienpanimoiden tuotteisiin – Aurinkoisella kesäpihalla myös olutharvinaisuuksia

Konepajan alueelle on avattu eurooppalaistyylinen olutpuutarha ruokarekkoineen.

Konepaja Biergartenissa on tarjolla laaja valikoima pienpanimo-oluita.
Konepaja Biergartenissa on tarjolla laaja valikoima pienpanimo-oluita. Kuva: Konepaja Biergarten

Alati uudistuvalle Konepajan alueelle on saatu ehta eurooppalaistyylinen "olutpuutarha", Konepaja Biergarten. Kesäkaudella avoinna olevalla Biergartenilla ei ole sisätiloja lainkaan, juomista nautitaan terassiolosuhteissa.

Biergartenin tarjonta painottuu kotimaisten ja eurooppalaisten pienpanimoiden tuotteisiin, ja monipuoliseen pullovalikoimaan tulee jatkuvasti uutuuksia. Etenkin keskieurooppalaisten pienpanimo-oluiden joukosta löytyy harvinaisempiakin herkkuja.

"Ideana on, että ihmiset saavat kokeilla uusia oluita. Monet niistä ovat sellaisia mitä ei Suomesta välttämättä edes löydy, tai jos löytyy, niin vain muutamasta paikasta", sanoo Biergartenin toimitusjohtaja Santeri Korhonen.

Biergarten tekee kesän aikana myös omia oluita yhteistyössä kotimaisten pienpanimoiden kanssa. Ensimmäisenä valikoimiin saatiin Olarin Panimon kanssa tehty APA.

Biergartenilla päivystävien ruokarekkojen kyydistä voi tilata myös ruokaa.
Biergartenilla päivystävien ruokarekkojen kyydistä voi tilata myös ruokaa. Kuva: Konepaja Biergarten

Ruokapuolesta huolehtivat Biergartenissa päivystävät ruokarekat, joista saa purtavaa ainakin lounasaikaan sekä viikonloppuiltaisin.

Trattoria Caprece Food Truckin kyydistä saa italialaista pizzaa ja pastaa, Pose G tarjoaa kreikkalaista katuruokaa sekä jäätelöä, Gorilla BBQ:n valikoimassa on tuhteja burgereita sekä barbeque-lihaa.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla avattu Biergarten hakee vielä muotoaan, mutta lähialueen asukkaat ovat ottaneet paikan omakseen jo ensimmäisellä aukioloviikollaan.

Lapsi- ja koiraystävällinen terassi on ehtinyt saada jo paljon positiivista palautetta.

"Täällä on käynyt paljon ihmisiä, jotka ovat toivoneet tämän tyyppistä alueen yhteisöä yhdistävää toimintaa tänne. Tässä voi rupatella naapurin kanssa kuulumiset ja jatkaa siitä sitten illanviettoa."

Konepaja Biergartenilla on puitteet kunnossa isompienkin tapahtumien varalle, sillä tarpeen tullen asiakkaita mahtuu paikalle jopa 1500. Tulevista keikoista ja tapahtumista ilmoitetaan myöhemmin Biergartenin Facebook-sivuilla.

Konepaja Biergarten, Bruno Granholmin kuja 1

1 kommentti

LizzuS

3.7.2019 11:00

Tämähän vaikuttaa käymisen arvoiselta paikalta!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi