Korjaamon kesäpiha on aivan kuin aikuisten leikkikenttä

Piipahda lounaalle, aftereille, illalliselle tai vaikkapa joogalle. Kesäpihalta löytyy kaikille jotakin läpi päivän.

Kuva: Jessica Sorola

Jippii! Korjaamon kesäpiha on jälleen täydessä potentiaalissaan ja valmiina palvelemaan kaupunkilaisia. Aikuisten leikkikentäksi kehuttu paikka ei sisällä keinuja tai kiipeilytelineitä, mutta se tarjoaa kaiken muun kypsään makuun.

Ihastuttava kesäpiha on ruokailun, drinksuttamisen ja "muuten vaan" -hengailun tukikohta. Lisäksi Korjaamossa on lukuisia tapahtumia, joiden etkoina ja jatkoina – tai tapahtumapaikkana – kesäpiha toimii vallan mainiosti.

Ruokatarjonta on Korjaamolla yhtä kirjava kuin kesän kukat. Baarimenusta löytyy muun muassa skandinaavinen saaristolautanen, jossa on Skågenin perunasalaattia, keitettyjä kananmunia, lämminsavulohta, katkarapuja, punajuurisalaattia, kauden kasviksia, saaristolaisleipää. Saaristolautasen hinta on 16 €. Menussa löytyy myös pikkunälkään pähkinöitä ja jälkkäreitä. Ulkona kokin kuuma grilli savuaa lihoineen ja kasviksineen asiakkaiden silmien alla, ja se jos jokin luo ruokahalua. Tiedättehän mitä sanotaan, ruokahalu on paras mauste! 

Ruokatarjontaa laajentaa paikan Sushi&Wine Bar, joka palvelee heti sisääntulon reunalla. Jos aiot juoda viiniä, osta se samasta paikasta sushin kanssa, jotta henkilökunta voi antaa parhaimman makusuosituksen. Viinit on valittu tarkasti tukemaan sushien makumaailmaa.

Lounaan ja illallisen väliin mahtuvat after workit, joita vietetään Korjaamolla maanantaista perjantaihin kello 16-18. Sinä aikana baarikeittiössä on monia juoma- sekä ruokatarjouksia kaikille puurtajille.

Paikalle voi mennä vain juomatarkoituksellakin. Alue on hilpeän sosiaalinen ja jopa hieman festarimainen. Erityisen somaksi alueen sen tekee nurmikko, jossa voi lokoilla puisilla aurinkotuoleilla. Illan hämärtyessä paikkaa tunnelmoittaa salaisen puutarhan -tyyliin puusta puuhun kiinnitetyt valot. Keidas on iltaisin maagisen nätti, joten mikset veisi omaa kultaa vaikka treffeille Korjaamolle?

Töölönkadulla sijaitseva keskus sopii mainiosti myös lapsiperheille kesäpäivän viettopaikaksi. Pitää kuitenkin muistaa, että iltakahdeksan jälkeen ikärajat astuvat voimaan (K18).

Psst! Kesän aikana Korjaamon pihalla järjestetään aurinkojoogaa. Seuraavat joogauspäivät ovat 17. kesäkuuta ja 1. heinäkuuta.

Aperol Splitzer maistuu aina auringon paistaessa.
Aperol Splitzer maistuu aina auringon paistaessa. Kuva: Jessica Sorola

"Täällä on tosi hyvät sushi", kommentoi iltapäivää viettävä tyttöporukka.
"Täällä on tosi hyvät sushi", kommentoi iltapäivää viettävä tyttöporukka. Kuva: Jessica Sorola

Onpas nämä aurinkotuolit mukavia.
Onpas nämä aurinkotuolit mukavia. Kuva: Jessica Sorola

Kulttuurikeskus Korjaamon kesäpiha Töölönkatu 51 a–b. Tämän ja yli sata muuta helsinkiläistä terassia löydät Cityn legendaarisesta Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi