Laske mäkeä Koffin puistossa

Samsung Koffari Slopestyle tuo laskijat keskelle kaupunkia nyt toistamiseen.

Samsung järjestää kaikille avoimet laskusessiot Helsingissä Sinebrychoffin puistossa sunnuntaina 3. maaliskuuta klo 11–17. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Samsung Koffari Slopestyle tuo laskijat keskelle kaupunkia nyt toistamiseen.

Jokaiselle laskijalle löytyy paikka toteuttaa luovuuttaan. Laskemaan saa tulla laudoilla, suksilla tai vaikka vanhalla rattikelkalla. Esimerkkiä laskuihin näyttävät ammattilautailijat Eero Ettala ja Fredu Sirviö. Puistoon rakennetaan myös snow skate -parkki, jossa yleisö voi kokeilla lajia lainalaudoilla.

Sessiot ovat vapaat, mutta päivän aikana järjestetään minikilpailuja. Päivän kovimmat vetäjät ja korkeimmat hypyt palkitaan Samsungin tuotepalkinnoin. 

2 kommenttia

nipottava_ihminen

6.3.2013 00:05

Sinebrykoffin lasten pulkkamäki pilattu tämän talven osalta skeittitapahtumalla. Mäen lapsille turvallinen puoli on möykkyinen ja mäen alaosaan on tuotu hiekoitettujen kävelykäytävien koiranpissaista lunta, jota skeittitapahtuman järjestävät käyttivät hyppyreidensä rakentamisessa. Käytettävissä lapsille on vain kapea kaistale mäen sillä puolella, jossa alhaalla on vaarallisesti valaisinpylväs ja puu keskellä, eli osa, johon lapsia ei uskalla päästää.
Miksi ylikokoisten lasten skeittitapahtuman ramppi pitää rakentaa juuri pilaten OIKEIDEN LASTEN liukumäki lopputalvelta? Rakentaisivat jonnekin sellaiseen paikkaan, jossa eivät pilaa muiden mäkeä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

juliwig

6.5.2013 14:30

i will like to know you better.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi