Lauttasaaren kätketty helmi Paseo Cafe&Grill - luontoa, hiekkarantaa ja huippuburgereita

Vain muutamien kilometrien päästä Helsingin keskustasta avautuu aivan erilainen maailma, kun saavut Paseo Cafe&Grilliin!

Keväinen Paseo Cafe&Grill
Keväinen Paseo Cafe&Grill Kuva: Anna Poutanen

Jos mietit mitä tekisit aurinkoisena kesäpäivänä, niin siinä tapauksessa pakkaa laukkuun aurinkorasvaa ja uimavaatteet ja lähde Lauttasaareen. Täällä voit yhdistää rantapäivän ja herkullisen ruoan!

Paseo Cafe & Grill 

  • Missä: Itälahdenkatu 1 A, Helsinki 
  • Mitä: Luonnon keskellä sijaitseva merellinen ravintola 
  • Maista: Hiiligrillissä valmistettu burgeri

Luonnonrannalla sijaitseva Paseo Cafe&Grill on todellinen löytö Lauttasaaressa. Vain muutaman kävelyaskeleen päässä avautuu upea hiekkaranta. Viihtyisän ja kauniin puurakennuksen on suunnitellut arkkitehtuuri Jukka Siren.

Terassille mahtuu noin 60 henkilöä, ja kesäisin siellä on oma myyntipiste, josta voi tilata virvokkeita ja ruokaa. 

Vaikka Paseo Cafe&Grill on upea paikka kesäisin, ravintolan omistaja Jaana Sippola muistuttaa, että Paseoon kannattaa vierailla myös talvisin. Herkullisen ruoan lomassa pääset ihastelemaan suomalaista talvimaisemaa sisätilojen suurista ikkunoista. 

Paseo Cafe&Grill on tunnelmallinen talvisinkin
Paseo Cafe&Grill on tunnelmallinen talvisinkin Kuva: Paseo Cafe&Grill

LUE LISÄÄ MYÖS TOISESTA MERELLISESTÄ LOUNASPAIKASTA: Helsinkiläisklassikko 70 vuotta - tämä annos on Café Ursulan asiakkaiden ylivoimainen suosikki 

Tuoretta kalaa suoraan kalastajilta

Paseo Cafe&Grill tarjoilee lounasta arkisin maanantaista perjantaihin kello 11-14:30, ja listalta löytyy myös à la carte - annoksia. Asiakkaiden suosikkiannos on päivittäin hiiligrillissä ja kotimaisesta lihasta valmistettu burgeri, jossa on laadukkaat maut. Burgerin saa myös vegaanisena. 

Paseo Cafe&Grillin kasvisvartaat, burgerit ja herkulliset kala-annokset valmistuvat ravintolan hiiligrillissä.

"Ravintola haluaa tarjota asiakkaille vain laadukasta ja huippu raaka-aineista valmistettuja ruokia. Listalta löytyy myös erilaisia kausihittejä, kuten tuoretta kalaa, joka tulee ravintolaan suoraan kalastajilta" , kertoo ravintolan omistaja Jaana Sippola

Paseo Cafe&Grill tarjoilee herkullisia kausihittejä
Paseo Cafe&Grill tarjoilee herkullisia kausihittejä Kuva: Paseo Cafe&Grill

Pienempään nälkään löytyy tuoreita munkkeja, suolaisia piirakoita, lohileipiä ja bageleita. Kesäisin tarjolla on vaihtuvia patonkeja ja salaatteja. 

Ja mikä parasta, Paseossa saa itse valmistettua Gelato-jäätelöä! Jäätelömestari valmistelee lisäaineettoman jäätelön, jonka mauista voit löytää oman suosikkisi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi