Helsinkiläisklassikko 70 vuotta - tämä annos on Café Ursulan asiakkaiden ylivoimainen suosikki

Café Ursula juhlistaa tänä vuonna 70-vuotista taivaltaan! Tämä klassikkoravintola on edelleen helsinkiläisten suosiossa.

Kahvihetki Ursulassa
Kahvihetki Ursulassa Kuva: Anna Poutanen

Kesä, Helsinki, meri ja loistava ruoka! Mitä muutakaan ihminen voi enää toivoa täydelliseltä kesäpäivältä? City kävi tutustumassa tähän kesäiseen merelliseen ravintolaan, johon kannattaa mennä nauttimaan elämästä.  

Café Ursula
  • Missä: Ehrenströmintie 3
  • Mitä: Klassikkoravintola Kaivopuiston rannassa 
  • Maista: Suussa sulava katkarapuskagen 

Kaivopuiston rannalla sijaitseva Café Ursula on ihastuttanut asiakkaita jo vuodesta 1952-luvulta lähtien, kun joukko helsinkiläisnaisia päätti alkaa toteuttaa unelmaansa. Tänä vuonna ravintola juhlistaakin 70-vuotisjuhlavuotta!

Café Ursulan historiaa
Café Ursulan historiaa Kuva: Museovirasto/Saarinen, UA 1952

Ravintolan aukeamisesta lähtien Café Ursula on suunnannut tuottonsa hyväntekeväisyyteen. Kun nautit esimerkiksi Ursulan maukkaan lounaan, tuotot ohjataan apua ja tukea tarvitseville lapsille, äideille ja vanhuksille omistajatahon toiminnan kautta – Ursula on hyvän tekijä! 

Merellinen miljöö ihastuttaa asiakkaita 

Café Ursula on klassikkoravintola ja paikalliset, kuten myös turistit pitävät paikan merellisestä tunnelmasta ja rentoudesta. Ravintolasta kuuleekin asiakkaiden ihastelua maiseman upeudesta, eikä mikään ihme. Ruokasalista avautuvat isot ikkunat merelle ja terassilta kuulee meren liplatuksen. Kesäisin usein myös Café Ursulan terassilta näkee purjeveneiden seilaamista - tästä paikasta kesätunnelma ei paljon parane! 

LUE LISÄÄ MYÖS TOISESTA HELSINKILÄISKLASSIKOSTA: Meritorppa on klassikko, joka jokaisen tulisi kokea edes kerran

Café Ursula tarjoilee arkisin lounaan kello 11-14.30. Lounaalla on tarjolla kaksi lämmintä pääruokaa, joista toinen on vegaaninen vaihtoehto. Lounaaseen kuuluu myös laaja salaattipöytä, kasviksia ja tuoretta leipää. Lisäksi arkisin on tarjolla maukasta lohikeittoa, jota on myös saatavilla viikonloppuisin. 

Jos tekee mieli vain nautiskella päiväkahvista Café Ursulan terassilla, niin siinä tapauksessa kannattaa ottaa kahvin seuraksi katkarapuskagen, joka on asiakkaiden suosikkiannos, kertoo ravintolanjohtaja Katriina Lehtonen.  

Café Ursulan henkilökuntaa
Café Ursulan henkilökuntaa Kuva: Café Ursula

 

Lähde nauttimaan klassikkoravintolan herkuista ja varaa pöytä TableOnlinesta!

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi