Lippakiska Jänö sai anniskeluoikeudet – Vegaaninen terassi aukeaa ensi viikolla

Pian kesäkautensa aloittava lippakiska Jänö tulee tänä kesänä olemaan sipsikaljavegaanien unelmien täyttymys, sillä ensi viikon perjantaista lähtien vegaanisen grillimätön voi huuhdella alas oluella.

Jänön avajaisissa elokuussa 2016 oli väkeä jonoksi asti. Tänä vuonna lippakiskan viereen nousee myös terassi.
Jänön avajaisissa elokuussa 2016 oli väkeä jonoksi asti. Tänä vuonna lippakiskan viereen nousee myös terassi. Kuva: David Jakob / Jänö

Kansallismuseon takana Töölössä sijaitseva vegaaninen lippakiska Jänö avaa terassikautensa perjantaina 27. huhtikuuta.  Syytä juhlaan on, sillä Jänölle on nyt myönnetty täydet anniskeluoikeudet.

Elokuussa 2016 avatussa lippakiskassa tarjoillaan vegaanista mättöruokaa snägärityyliin, ja mikä olisikaan sille parempi ruokajuoma kuin olut. Etenkin kun idea vegaanisen lippakiskan perustamisesta syntyi Sipsikaljavegaanien Facebook-ryhmässä.

Juomavalikoimaa ei ole vielä lyöty lukkoon, ja Jänön porukka kertoo Facebook-sivuillaan ottavansa asiakkaiden toiveita vastaan. Koska tilat ovat pienet, ei kovinkaan laajaan valikoimaan ole mahdollisuuksia.

Juomien lisäksi myös ruokatarjontaan on tulossa uudistuksia, sillä listoilta löytyy tänä kesänä myös vöneriä eli vegaanista döneriä.

Vegaaninen lippakiska Jänö, Museokatu 12.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi