Mall of Tripla Ravintolat - Kolme pomminvarmaa vaihtoehtoa

Valitsimme Triplan tarjonnasta kolme suosikkia, joissa kaikki, ruoka ja tunnelma ovat enemmän kuin kohdallaan.

Helsinki pitää sisällään mainion kauppakeskuksen ravintoloiden suhteen. Pasilan Triplassa on toinen toistaan herkullisempia ravintoloita ja kahviloita - täällä et jää nälkäiseksi! Jos valinnan vaikeus iskee, ei hätää, apu on lähellä.

Valitsimme Triplan laajasta ravintolatarjonnasta kolme suosikkia, joihin et tule pettymään.

1. Capperi

  • Mitä: Napolilaista pizzaa
  • Missä: Tripla 3 krs.
  • Maista: Bufalina

Kuva: Laura Matilainen

Oulunkylästä lähtöisin oleva ravintola Capperi on ilmiö, jonka pizzoja kannattaa maistaa aina kun siihen on mahdollisuus. Ja nyt se mahdollisuus on lähempänä kuin koskaan, sillä kuuluisia pizzoja löydät myös Triplasta.

Ravintolan kuohkea taikina, laadukkaat raaka-aineet ja intohimoinen suhtautuminen ruokaan tekevät Capperista paikan, jonka ruoat toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Ravintolassa kannattaa maistaa etenkin pelkistettyä, Bufala-mozzarellaa, San Marzanon tomaatteja ja basilikaa sisältävää Bufalina-pizzaa. Tämä klassikko vakuuttaa sinut viimeistään Capperin erinomaisuudesta.

2. Mari’s Treehouse

  • Mitä: Suomalaista satokauden lähiruokaa
  • Missä: Tripla 1 krs.
  • Maista: Piparjuurilohi

Kuva: Mari's Treehouse

Triplan kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta löydät todellisen helmen, joka tarjoilee suomalaista lähiruokaa suurella sydämellä: Mari's Treehouse. Ravintolan ekologisuus, puhtaus ja luonnolliset raaka-aineet ovat tämän paikan juttu, ja se todella näkyy ja maistuu lautasella.

Tarjolla on viikottain vaihtuva lounas- ja illallismenu, joka sisältää paljon erilaisia salaatteja, keittoja, uuniperunaa ja paistettua kalaa. Jos listalle sattuu osumaan piparjuurilohta, se kannattaa ehdottomasti laittaa tilaukseen - etkä pety!

Ruoan kanssa nautitaan lämpimän tunnelman lisäksi viiniä, tuoremehua, smoothieita ja kahvia.

3. Roasberg

  • Mitä: Kahvia ja mukavaa tunnelmaa
  • Missä: Tripla 3 krs.
  • Maista: Salty Caramel Cheesecake

Kuva: Roasberg

Etsitpä sitten lounasta, rauhallista treffipaikkaa tai etätyöpistettä, Roasberg on erinomainen valinta! Tässä paikassa tunnelma onkin enemmän kuin kohdallaan, ja pian huomaat unohtaneesi kauppakeskuksen vilinän taaksesi. Omaan maailman uppoutumista edistävät kahvilan seinille ripustetut taideteokset, jotka vaihtuvat aina näyttelyn mukaan.

Tunnelman lisäksi tärkeää on myös tarjonta. Pieteetillä valmistettu kahvi ja lähellä tuotetuista raaka-aineista kootut lounaat ja vitriinituotteet eivät tuota pettymystä. Tässä paikassa voit istua hyvin vaikka koko päivän; ensin aamupalaa, lounasta, kahvia ja sitten vielä lasillinen viiniä. Etkä edes haaveile lähteväsi muualle!

 

LUE MYÖS: 5 mainiota annosta, joita pitää syödä Tikkurilassa

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi