Mene: Kattilahallin pääsiäiskirppis

Kolme päivää kirppishuumaa Suvilahdessa.

Kuva: JackF / Fotolia

Helsingin Suvilahdessa järjestetään 25.-27. maaliskuuta Kattilahallin suuri pääsiäiskirppis. Tiedossa on kolme päivää tiukkaa kirppishuumaa ja paljon kiinnostavia lomalöytöjä.

Viime vuonna Kattilahallin kirppisjärjestäjien ja Kierrätystehdas ry:n pystyyn panema neljän päivän maratonkirppis Kaapelitehtaalla keräsi 18 500 kävijää. Tapahtuma oli niin suosittu, että voitiin puhua kirppishysteriasta. Tänä vuonna kirppis on kolmipäiväinen ja se järjestetään Suvilahden Kattilahallissa.

"Pyrimme pääsiäiskirppiksellä tuomaan tapahtuman ajankohtaan, jolloin Helsingissä on selvä tapahtumatyhjiö. Meiltä on kyselty pääsiäiskirppiksen pitämisestä talven mittaan jatkuvasti, joten pyrimme nyt vastaamaan kysyntään. Tähän asti Kattilahallin kirppikset ovat aina olleet yksipäiväisiä, joten tämä on meillekin hauska haaste ja vaihtelua", kertoo Päivyt Toivonen, toinen Kattilahallin kirppiksen järjestäjistä.

Kattilahallin kirppiksiä on järjestetty kahden vuoden ajan yhteensä 26:na sunnuntaina. Kirpputori on ollut lähes aina loppuunmyyty ja joka kerralla sadat ihmiset ovat jonottaneet kirppisaarteita jo ennen ovien avautumista. 

Kattilahallin suuren pääsiäiskirppiksen paikat ovat nyt myynnissä kirpputorin kotisivulla. Myyntipaikan hinta on 30 euroa/päivä. Tervetulleita ovat perinteisesti myös omia tuotteitaan myyvät käsityöläiset. Tavarat voi jättää myyntipaikalle yön ajaksi, jos on myymässä useita päiviä.

Kattilahallin suuri pääsiäiskirppis 25.-27.3. kello 12-17.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi