Mene: Korjaamon joulumarkkinat

Viikonloppuna Töölössä pääsee joulutunnelmiin - ja samalla saattaa löytää vaikka pukinkonttiin täytettä.

Kuva: Halfpoint / Fotolia

Korjaamolla virittäydytään tänä vuonna joulutunnelmiin kahden viikonlopun voimin. Viikonloppuina 26.-27. marraskuuta ja 10.-11. joulukuuta pääsee katsastamaan kotimaisten käsityöläisten ja designtoimijoiden tarjonnan ja voi hankkia joululahjoja, joilla tuetaan erityisesti kotimaisia yrittäjiä. 

Korjaamon joulumarkkinat ovat jo perinteeksi muodostunut koko perheen rento joulutapahtuma, jossa on tarjolla joululahjavinkkejä koruista käsitöihin ja sisustustuotteisiin. Tämän vuoden joulumarkkinoiden teema on Joulu meillä ja muualla. Vaunusalin markkinalöytöjen lisäksi ravintolan puolella nautitaan joulubrunssista ja lämpimistä juomista. Joulumarkkinoiden lomassa tunnelmaa luo myös DJ.

Ensimmäisenä markkinaviikonloppuna päästään nauttimaan Culturan ja Teatteri Taiga-maton nukketeatteriesityksestä. Venäläiseen kansantarinaan pohjautuva Lumityttö esitetään aidossa mongolialaisessa jurtassa. Cultura-säätiö vahvistaa Suomen venäjänkielisten kielellistä ja kulttuurista identiteettiä sekä edistää venäjänkielisten maahanmuuttajien kotoutumista taiteen ja kulttuurin keinoin.

Molempina markkinaviikonloppuina päästään myös husky-ajeluille, oli maassa lunta tai ei: Arctic Expedition tuo huskyt ja valjakot Korjaamolle, ja ajeluille pääsee jokaisena markkinapäivänä klo 15-17.

Korjaamon joulumarkkinat 26.-27.11. ja 10.-11.12. Avoinna klo 11-17. Vapaa pääsy.

Lue myös: 5 x joulumarkkinat

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi