Mielettömiä tarjouksia lehtipihvistä street foodiin! SYÖ!-viikot tulevat taas Tampereelle

SYÖ!-viikoilla herkutellaan taas mahtavin tarjouksin. Kampanja on käynnissä 14.-27.4.

SYÖ!-viikoille osallistuu jälleen suuri joukko erinomaisia ravintoloita.
SYÖ!-viikoille osallistuu jälleen suuri joukko erinomaisia ravintoloita.

Kevät on täällä - ja niin ovat myös maukkaista annoksista ja edullisista hinnoista tunnetut SYÖ!-viikot! Perjantaina 14.4. käynnistyvässä kampanjassa on tällä kertaa mukana yli kaksikymmentä toinen toistaan herkullisempaa ravintolaa ympäri Tamperetta aina Pirkkalaan saakka.

Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat löydät tuttuun tapaan kampanjasivuilta täältä.

Mielenkiintoisimmat uutuudet

Tämän kertaisten SYÖ!-viikkojen uutuusravintolan tittelin saa Hervannassa sijaitseva, herkullisiin wok-annoksiin keskittyvä Fire Wok Duo. SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan edulliseen hintaan munanuudeleita ja pariloitua kanan sisäfileetä sisältävää Special Spicy Kana -annosta. Toinen kampanja-annos, Green Box Udon, pitää puolestaan sisällään udon-nuudeleita ja tofua.

Fire Wokin annokset ovat täynnä makua ja laadukkaita raaka-aineita.
Fire Wokin annokset ovat täynnä makua ja laadukkaita raaka-aineita. Kuva: Fire Wok

Toinen SYÖ!-viikkojen ensikertalainen on todellinen tulokas, sillä ravintola Aama on ehtinyt pitää ovensa avoinna vasta noin kuukauden ajan. SYÖ!-viikot tarjoavat oivan mahdollisuuden lähteä tutustumaan tähän uutuuteen, joka tarjoaa mahtavia makuja jokaiseen makuun ja ruokavalioon.

Onko valintasi vihanneksia ja tofua masala-kastikkeessa, marinoituja tandoorikanan rintapaloja kermaisessa masala-kastikkeessa vai kenties sittenkin uppopaistettua kalaa kerma-voikastikkeessa?

Siipiä, siipiä ja mahtava lehtipihvi-tarjous

Tampere ja siivet kuuluvat yhteen kuin mahtavat tarjoukset SYÖ!-viikoille! Tälläkään kierroksella ei siipien ystävien tarvitse pettyä, sillä näitä herkkuja pääsee nauttimaan Speakeasy-ravintoloissa niin Finlaysonilla kuin Hervannassa.

Hervannassa pääset valitsemaan kampanjahintaan joko Sticky Fingersejä hanajuoman kera tai Original Wingsejä Matchstick Friesien kera. Kolmas 12 euron annos on aurajuustoinen Texas Pete Burger.

Maistuis varmaan sullekin?
Maistuis varmaan sullekin?

Finlaysonilla on wingsien lisäksi tarjolla kampanjahintaan vuohenjuustosalaatti sekä naudan lehtipihvi maustevoin ja ranskalaisten kera tarjoiltuna (ovh. 25 e!).

Tämän hetken suursuosikki lumoaa

Vaikka napolilaista pizzaa on valmistettu jo satojen vuosien ajan, se on nyt suositumpaa kuin koskaan ennen! Ihanan kuohkea pohja yhdistettynä laadukkaisiin raaka-aineisiin tarjoavat makuelämyksen, jota muistelet vielä pitkään. Tämän herkun ystävien kannattaa suunnata SYÖ!-viikoilla Il Postoon niin Hervannassa, Lielahdessa kuin Pirkkalassa.

Ravintola tarjoaa asiakkailleen edulliseen 12 euron hintaan kolme herkullista vaihtoehtoa; Tonno, Diavola ja Vegeteriana.

Napolilaisen pizzan äärelle pääsee edullisesti myös K-Citymarket Pirkkalan ravintolamaailma Birkissä, jossa palkitun ja ylistetyn Via Tribunalin suussasulava Margherita-pizza lähtee SYÖ!-viikkojen ajan matkaasi 12 eurolla.

Tähän ainutlaatuiseen ravintolamaailman kannattaa suunnata useampaankin otteeseen, sillä kampanjahintaan tarjolla on myös Naughty BRGR:n burgeri ranskalaisineen sekä Jim Lim by Farangin vihreää kanacurrya.

LUE MYÖS: Ainutlaatuinen ravintolamaailma avasi ovensa yllättävään paikkaan: “Vastaavaa tarjontaa ei yhden katon alta löydy mistään muualta”

Eivätkä pizzat olleet suinkaan tässä, sillä iItalialaisten makujen äärelle sinut vie myös Il Siciliano, jossa pääset nautiskelemaan kampanjahintaan muun muassa kinkulla, salamilla ja tomaatilla täytettyä pizzaa. Il Sicilianossa herkutellaan SYÖ!-viikkojen ajan myös herkullisella kana-pestopastalla ja vuohenjuustosalaatilla.

Slicemongerin isot pizzaslicet vievät taatusti nälän!
Slicemongerin isot pizzaslicet vievät taatusti nälän!

Myös Suomen ensimmäinen New York Style Pizza & Bar on yksi SYÖ!-viikkojen ehdottomasti käymisen arvoisista ravintoloista. Tamperelaisen visionäärin perustama, Slicemonger nimeä kantava ravintola tarjoaa kampanjan ajan kaksi pizzaslicea dipin kera varsin sopivaan 12 euron hintaan. Kokeile rohkeasti ja ihastu!

Burgereita niin lihansyöjille kuin vegaaneille

Burgerit maistuvat aina, mutta aivan erityisiltä ne maistuvat SYÖ!-viikoilla! Edellisiltä SYÖ!-viikoilta tuttu kasvo, Naugthy BRGR, on jälleen mukana kolmen mahtavan tarjouksen kera (ja onneksi on, sillä kukapa voisi vastustaa näitä tuhmia herkkuja?).

Perinteisten naudanlihaburgereiden ystävien valinta on Smash Burger tai BBQ Burger, kun taas vegaanisia vaihtoehtoja etsivä ilahtuu fermentoitua härkäpapupihviä sisältävästä Bean Burgerista. Mukana kampanjassa ovat Naughty BRGR Ihku sekä Naughty BRGR -ravintola Aleksanterinkadulla.

Kansainvälistä burgerimenestystäkin niittänyt Social Burgerjoint on myös lähtenyt SYÖ!-viikoille kolmen kovan tarjouksen kera. Parmesaaniranskalaisten kera tarjoiltava Bronx-burgeri on saatavilla joko classic-, smash- tai vege-versiona. Samoin parmesaaniranskalaisten kanssa nautittavan Bellairen saa halutessaan joko classicina tai smashina.

Vege-burgereita himoavat ilahtuvat taatusti Social Burgerjointin kolmannesta tarjouksesta; vegeranejen kanssa tarjoiltavasta Crispy Non Chicken Burgerista.

Social Burgerjointin burgerit ovat täyttä tavaraa!
Social Burgerjointin burgerit ovat täyttä tavaraa!

Kaikkien ruoan ja juoman ystävien ei kannata myöskään unohtaa Tullintorin kauppakeskuksen yhteydessä toimivaa Tisle Gastrobaria. Sen lisäksi, että tämä paikka tarjoaa laajan kattauksen erilaisia juomia vaativaankin makuun, se loihtii paikallisista raaka-aineista mitä herkullisimpia annoksia.

SYÖ!-viikkojen ajan pääset herkuttelemaan joko Tisle Gastrobarin Burger Beef x pepper jack x kimchi -burgerilla tai paneroidulla punajuuripihvillä ja yamitsuki-kurkuilla täytetyllä punajuuriburgerilla.

Jos burgeri ei tällä kertaa nappaa, voit tilata 12 euron hintaan tämän hetken kuuminta streetfoodia, eli kolmen kappaleen bao bun -setin. 

Tisle Gastrobarin tarjonta saa hymyn huulille.
Tisle Gastrobarin tarjonta saa hymyn huulille.

Perinteistä BBQ ja pubiruokaa tarjoileva Public House Huurre kannattaa myös ottaa kohteeksi SYÖ!-viikoilla, sillä kampanjan ajan pääset nautiskelemaan rapeiden ranskalaisten kera tarjoillusta Smash & Cheese tai Vege Burgereista.

VINKKI: Tässä paikassa kannattaa ehdottomasti kysellä burgerin kylkeen juomasuosituksia!

Kohta SYÖdään - oletko valmis?

SYÖ!-viikkojen perusajatus on aina ollut tarjota kävijöilleen matalan kynnyksen lähteä tutustumaan uusiin ravintoloihin. Jos et siis vielä ole ehtinyt testaamaan havaijilaisiin kulhoruokiin keskittynyttä Pokéa, niin nyt jos koskaan on sen aika. Tarjolla on kampanjahintaan vaihtoehtoja niin kanan, lohen kuin tofun ystäville. Valitse suosikkisi kolmesta tarjousannoksesta tai testaa vaikka kaikki!

Pokém kulhot ovat terveellistä pikaruokaa parhaimmillaan.
Pokém kulhot ovat terveellistä pikaruokaa parhaimmillaan. Kuva: Poké

Jos mielesi tekee nauttia elämästä kuin tanskalaiset konsanaan, kannattaa puolestaan suunnata Tivoliin. Finlaysonilla sijaitseva ravintola todistaa, että kunnolla valmistettu tuhti voileipä sopii niin after workeille, päivälliseksi kuin vaikkapa iltapalaksi. Ps. Tuopillinen tanskalaista olutta kruunaa makuelämyksen.

Klassikko on klassikko vaikka voissa paistaisi! Ikoninen Punjab Kebab on tarjoillut herkkujaan Tampereen ydinkeskustassa jo kolmen vuosikymmenen ajan, eikä tahti ota hiipuakseen. SYÖ!-viikkojen ajan pääset herkuttelemaan 12 euron hintaan joko kebab-annoksella tai Amerikana-pizzalla. Diiliin kuuluu myös hanalimu.

Eikun SYÖmään - homma starttaa taas käyntiin 14.4. Kampanja-annoksilla herkutellaan aina 27.4. saakka.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi