Ainutlaatuinen ravintolamaailma avasi ovensa yllättävään paikkaan: “Vastaavaa tarjontaa ei yhden katon alta löydy mistään muualta”

Pirkkalan K-Citymarketin sisään avattu Birk on mukana perjantaina käynnistyvillä SYÖ!-viikoilla.

Kuva: Birk
  • Mikä: Uniikki ravintolakokonaisuus
  • Missä: Palmrothintie 2. Pirkkala
  • Mitä: Tunnettujen brändien annoksia

Kesäkuussa hyvän ruoan ystäviä hemmoteltiin oikein olan takaa, kun upouusi 100-paikkainen ravintolamaailma Birk avasi ovensa K-Citymarket Pirkkalaan. Kyllä, luit oikeit, eli juurikin ruokakaupan sisään.

Kansainvälisestikin uniikki ravintolakokonaisuus ilmentää aivan uudenlaista, ruokakaupan ja tunnettujen ravintolabrändien välistä yhteistyötä kokoamalla saman katon alle kolme tunnettua suomalaista ravintolabrändiä.

Ruokakaupan sisällä pääset nyt nauttimaan Naughty Brgr:in tuhmista burgereista, Via Tribunalin napolilaisista pizzoista sekä ensimmäistä kertaa fyysisenä ravintolana nähtävän Jim Lim by Farangin aasialaisista herkuista.

Farang-ravintolasta ja valmisruoista tunnettu Jim Lim by Farang rantautuu ensimmäistä kertaa Suomeen fyysisenä ravintolana.
Farang-ravintolasta ja valmisruoista tunnettu Jim Lim by Farang rantautuu ensimmäistä kertaa Suomeen fyysisenä ravintolana.

‘Vastaavaa tarjontaa ei yhden katon alta löydy mistään muualta. Seurueiden ei tarvitse enää hakea kompromissia vaikkapa pizzan tai burgerin välillä, sillä meiltä saa kaikkea, samaan pöytään toimitettuna. K-Citymarket Pirkkalan kauppias Petri Putila kertoo.

Lisäksi ravintolamaailmasta saa ostettua kaupan omaa sushia.

Laadukasta ruokaa helposti - ja edullisesti

Grocerant-ilmiö eli ruokakaupan ja ravintolan raja-aidan madaltuminen on ollut Putilan mukaan Suomessa käynnissä jo pidempään, mutta pandemian aikana trendi otti kunnon harppauksen eteenpäin.

”Pandemian aikana on ollut selkeästi nähtävissä, kuinka yhä useammat asiakkaat alkoivat arvostaa entistä enemmän laadukasta ruokaa”, Putila kertoo ja lisää, että uusi ravintolamaailma on yksi osoitus siitä, että kaupassa ja ravintolassa voi aidosti viihtyä.

Paljon mielenkiintoa herättänyt ravintolamaailma on mukana myös perjantaina 19.8. käynnistyvillä SYÖ!-viikoilla kolmen herkullisen tarjouksen voimin. Kahden viikon ajan pääset herkuttelemaan Naughty Brgr:n burgerilla ja ranskalaisilla, Via Tribunalin Margherita-pizzalla tai Jim Lim by Farabgin wingseillä edulliseen 12 euron hintaan.

Uudistunut kampanja rantautuu Tampereelle

Elokuun 19. päivä alkavia SYÖ!-viikkoja vietetään Tampereella ja lähialueilla tällä kertaa kuudentoista ravintolan voimin.

LUE MYÖS: Rakastettu ravintolakampanja palaa uudistuneena: “On aika päivittää SYÖ!-viikot nykypäivään”

Birkin lisäksi uutuusravintoloiden joukkoon mahtuu myös erinomaiseen katuruokaan erikoistunut Downtown Bar & Kitchen sekä Hervannan Duo-kauppakeskuksessa sijaitseva Rax Pizzabuffet. Katso kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja tarjoukset uudistetuilta kampanjasivuilta osoitteesta https://syoviikot.fi.

Muista myös äänestää omaa suosikkiasi SYÖ!-ravintoloiden joukosta. Äänestyksen löydät alta.

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi