Nälättääkö? Nyt äkkiä SYÖmään!

Torstaihin asti ehtii herkuttelemaan kympillä Königissä ja muissa SYÖ!-ravintoloissa.

Ravintola Hiidessä maistuu Majava.
Ravintola Hiidessä maistuu Majava.

Ravintola Königin vuoropäällikkö Marko Tikkala on seurannut innolla, kun SYÖ!-viikot ovat tuoneet Königiin uusia kasvoja.

"Uusia kasvoja on huomattavasti. Huomaa, että nuorempi väki on liikenteessä. Kampanjaburgerit vetävät totta kai siinä ikäluokassa. Myös varttuneempaa väkeä on käynyt burgereilla", Tikkala kertoo.

"Uskon, että nuoresta väestä tulee, jos ei vakioasiakkaita, niin ainakin silloin tällöin käyviä. Täällä nuori ja vanhempikin huomaa, ettei kampanjatuotetta pidetä vähempiarvoisena."

SYÖ! pyrähti Königissä käyntiin kerta heitolla kunnolla.

"Toisena päivänä oli kiireisintä, kun myytiin 372 kappaletta kampanja-annoksia. Etenkin alkuviikkoihin kampanja sopii hyvin, koska esimerkiksi maanantai-illat ovat normaalisti melko rauhallisia. Kampanja-annokset nousevat tosi nopeasti ja kiire on huomioitu jo ennalta keittiössä", Tikkala sanoo.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta SYÖ!-viikoille uskaltautui mukaan muutama edelläkävijäravintola. Tampereen parhaan ruoan -kategorian Cityn Suuressa ravintolaäänestyksessä voittaneen Ohranjyvän Jaro Suosteen mukaan kampanjalla on potentiaalia nuorten parissa.

"Uskoisin, että mikäli tarjous sattuu silmään, kiinnostusta riittää."

SYÖ!-viikot maistuvat

SYÖ!-viikoista saatu palaute on ollut suurelta osin positiivista. Vaikka ravintoloihin on tunkenut asiakkaita, kiitellään monessa palautteessa palvelun ripeydestä ja laadusta.

"König. Perjantai-iltana palvelu oli ystävällistä ja ripeää ja burgeri maukasta. Kiitos paljon!"

"Memphis Hesari. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä. Ruoka tuli todella nopeasti. Ranskalaiset olivat rapeita ja hyvän makuisia."

"Itamae Sushi Lasipalatsi. Nopeasti kahdelle sushisetit eteen, taso laadukasta ja ruoka maistuvaa. Oli pakko ostaa vielä yksi kotiinviemisiksi!"

Osa palautteesta on suhteellisen kryptistä, mutta useimmiten fiilikset välittyvät niistäkin.

"Tamarin Punavuori. Jotain parasta mitä olen syönyt."

"Maya. Sai possusta tehtyä kelpo pihvin. vaikka muuten kyseisestä lihasta pidäkkään"

"En ole vielä osallistunut tapahtumaan, mutta aion tällä kertaa tehdä sen."

Teepä se, suosittelemme lämpimästi!

Palautteen perusteella suosituimpien annosten joukkoon on noussut ainakin Hämeentiellä ja Ruoholahdessa palveleva Martina. Myös SYÖ!-klassikoksi muodostuneita MorriSon´sin burgereita muistetaan suitsuttaa. Maya saa puolestaan positiivista palautetta annoksistaan.

"Esillepano ja raaka-aineet olivat ensiluokkaisia, eikä lautasella tarvinnut sen takia olla mitään ylimääräistä. Lihan kypsyys ja palvelu ovat usein ravintoloissa käydessäni epäonnistuneita, mutta nämäkin Martina hoiti erinomaisesti! Kiitokset mukavalle tarjoilijanaiselle ja kokeille."

"Jälleen kerran oli todella maittava purilainen huokeaan 10 euron hintaan. Jollei Morrisonin hampparista tule täyteen ni ei mistään. Myös kiitosta erittäin avuliaalle henkilökunnalle."

"Maya Bar & Grill. Olen käynyt Mayassa syömässä ennenkin ja ruuan taso pysyy aina yhtä loistavana sekä syö-viikoilla, että tavallisena aikana. Sijainti on loistava ja pieni lumipyry romantisoi katulampuin valaistua Rautatientorin maisemaa samalla kun ahnehdin salaatin viimeistä lehteä myöten. Ravintola oli tupaten täynnä, mutta puheensorina vain lisäsi loistavaa tunnelmaa. Kiitos."

SYÖ!-viikot on Cityn yhdessä ravintoloiden kanssa järjestämä tempaus paremman ruuan puolesta.


Tsekkaa kaikki SYÖ!-tarjoukset.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi