New York -tyylinen Twist Cafe erottuu joukosta persoonallisella tavalla

Kamppiin toukokuussa avattu kahvila tarjoaa vegaani- ja liharuokaa, tekee vaihtuvia viikonloppudrinkkejä ja luo tunnelmaa oman spontaaniuden pohjalta.

Kuva: Jessica Sorola

Viime toukokussa Kampin kahvilatarjonta sai miellyttävän lisän, kun toiseen kerrokseen avattiin Twist Cafe. Twist on jo siitä syystä erikoinen, että se on kauppakeskuksessa sijaitseva yksityisomistuksella pyörivä kahvila. Toisin sanoen kahvila voi tarjota mitä haluaa ja miten haluaa, ja se jos jokin luo toiminnalle persoonnalliset kasvot.

Sisustukseltaan kahvila on kodikas: pöytien yläpuolella roikkuvat hehkulamput sulautuvat tyyliltään yhteen kuparinhohtoisten tuolien kanssa. Punertavia sohvia koreilee keskellä aluetta ja ikkunan äärestä löytyy mukavia looseja. Asiakastila ulottautuu myös hieman käytävälle, jossa se on rajattu kasvipenkeillä. New York -tyylisiä somisteita löytyy useasta seinästä, ja tiskin takaseinä on tapetoitu tiiliseinäksi. Kodikkuutta lisää myös paikalla olevat lautapelit, sekä asiakkaiden mahdollisuus pitää kahvilassa teemailtoja.

Twististä saa tietenkin kaikenlaisia erikoiskahveja, mutta myös salaatteja, kakkuja, drinkkejä, smoothieita ja erikoisoluita. Kahvilalla on myös vaihtuva drinkkilista, joka painottuu eri kausiin.

"Meillä keksitään uusia drinkkejä melkein joka viikonloppu. Kausiin panostamme myös: viimeksi meillä oli halloweeniin sopiva juoma, ja jouluksi on tulossa myös jotakin kivaa", kertoo Twistin vuorovastaava Jenna Töyräs.

Suurin osa valikoimasta valmistetaan itse. Vaikka Twist onkin vegaanipainoitteinen, saa sieltä vegaanisten ja gluteenittomien ruokien lisäksi myös lihaa sisältäviä ruokia.

"Olemme huomanneet, että erityisiin ruokavalioihin keskittyvien paikkojen ongelma on leimautuminen. Esimerkiksi vegaaniravintoloihin eivät sekasyöjät yleensä uskaltaudu, sillä niissä on saatettu panostaa tiettyyn erityistarjontaan niinkin paljon, että se näkyy miljöössä. Me keskitymme konseptissamme siihen, että asiakas kokee tulevansa ensisijaisesti mukavaan ja trendikkääseen kahvilaan voiden samalla luottaa löytävänsä listaltamme hänen ruokavalioonsa soveltuvia vaihtoehtoja", sanoo Twistin herkullisesta tuotekehityksestä vastaava Ville Vepsä.

Vuorovastaava Jenna Töyräs esitteli valikoimaa.
Vuorovastaava Jenna Töyräs esitteli valikoimaa. Kuva: Jessica Sorola

Nam! Näitä katsoessa tulee nälkä...
Nam! Näitä katsoessa tulee nälkä... Kuva: Jessica Sorola

... ja näitä katsoessa jano!
... ja näitä katsoessa jano! Kuva: Jessica Sorola

Twist Cafe Kampin kauppakeskuksessa, 2. kerros. Avoinna ma-pe 8-21, la 9-21 ja su 12-18.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi