Nousevien artistien kilpailu – palkintona esiintyminen Blockfesteilla

Blockfest ja Veikkaus lanseeraavat kilpailun, jossa yksi nouseva tähti pääsee esiintymään tuhatpäiselle yleisölle.

Oletko räppäri tai laulaja? Haaveiletko esiintymisestä ison yleisön edessä? Blockfest toteuttaa yhdessä Veikkauksen kanssa kilpailun, jossa palkintona on esiintymispaikka festareilla. Voittanut artisti pääsee kotimaisten ja ulkomaalaisten tähtien joukkoon ja esiintyy Tent Stagella lauantaina 20. elokuuta. Samana päivänä lavalle astuu muun muassa Suomessa ensi kertaa keikkaileva Travis Scott ja Nikke Ankara.

Kaksiosaisen kilpailun ensimmäinen vaihe on kaikille avoin. Kuka tahansa Blockfesteille soveltuva artisti (rap/reggae/rnb) voi lähettää oman näytekappaleensa vapaamuotoisen artistiesittelyn kera. Blockfest valitsee näiden joukosta viisi parasta ehdokasta jatkoon. Kilpailun toisella kierroksella kyseiset viisi valittua esiintyjää sekä Blockfestin ennakkoon nostamat toiset viisi nimeä ovat ehdolla yleisöäänestyksessä, jonka kautta voittaja lopulta valitaan.

"Blockfest on Pohjoismaiden näkyvin ja suurin hiphop-festivaali, jolla esiintyminen tarjoaa hyvän ponnahduslaudan. Veikkaus on mukana tukemassa artistien matkaa aina nuorisotilojen treenikämpiltä isommille lavoille", toteaa Veikkauksen Samuli Tiitola.

Kisaan voi osallistua niin lupaavat uudet artistit kuin myös paikkansa jo vakiinnuttaneet tekijät, aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Osallistumisohjeet ja lisätietoa kilpailusta löytyy Veikkauksen kampanjasivulta sekä Blockfestin Facebook-sivulta.

Blockfest järjestetään Tampereen Ratinassa 19.-20. elokuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi