Nyt etsitään parasta SYÖ!-ravintolaa! Äänestä suosikkiasi ja voita lahjakortteja

Suomen suurin ravintolakampanja SYÖ!-viikot tuo 12 euron annokset asiakkaiden lautasille 26.1.-8.2.2024.

Jo useamman vuosikymmenen ajan suomalaisia liikuttanut ravintolakampanja tulee taas ilahduttamaan hyvän ruoan ystäviä! Tuttu kampanja on vuosien varrella uudistunut ja levinnyt ympäri Suomen, mutta sen perusidea on säilynyt muuttumattomana; SYÖ! haluaa edelleenkin tarjota kävijöilleen mahtavia ruokaelämyksiä kukkaroystävälliseen hintaan.

Uudet tuulet puhaltavat myös vuonna 2024, sillä ravintolakampanja starttaa vuoden tarjoamalla SYÖ!-kansalle mahdollisuuden äänestää parasta SYÖ!-ravintolaa.

LUE MYÖS: Tässä ovat Suomen parhaat ravintolat: Katso lista asiakkaiden suosikeista

“Sen lisäksi, että haluamme kannustaa suomalaisia uusien ravintolaelämysten pariin, toivomme kilpailun kannustavan ravintoloita tarjoamaan asiakkailleen vaikuttavia ruokaelämyksiä kerta toisensa jälkeen”, kampanjapäällikkö Late Fenander kertoo.

Voittajia kruunataan sekä ravintoloiden että äänestäneiden joukosta

SYÖ!-viikkojen ajan käynnissä olevassa kilpailussa ovat mukana kaikki kampanjaan osallistuvat ravintolat pääkaupunkiseudulta, Tampereelta ja Turusta. Voittajat kruunataan jokaisesta kaupungista.

Koitko mahtavia ruokaelämyksiä SYÖ!-ravintolassa? Äänestä suosikkiasi!
Koitko mahtavia ruokaelämyksiä SYÖ!-ravintolassa? Äänestä suosikkiasi!

“SYÖ!-viikoille osallistuu tälläkin kertaa peräti 109 ravintolaa, joiden joukkoon mahtuu monipuolisesti erityylisiä paikkoja. Ravintoloiden osalta valinnanvaraa siis riittää, ja jäämmekin jännityksellä odottamaan mitkä ravintolat onnistuvat hurmaamaan asiakkaansa ja nappaamaan voiton”, Fenander pohtii.

Jotta palkinnot eivät menisi ainoastaan ravintoloiden taskuun, myös äänensä antaneilla on mahdollisuus voittaa ravintolalahjakortteja. Suosikkiaan voi äänestää SYÖ!-viikkojen nettisivuilla koko kampanjan ajan. Äänestyksen voittajaravintolat julkaistaan kampanjan päätyttyä.

SYÖ!-viikkoja vietetään 26.1.-8.2.2024. Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja annokset sekä äänestyksen löydät osoitteesta syöviikot.fi.

Äänestä suosikkiasi tästä:

1 kommentti

dunkinDonuts46

27.1.2024 13:26

In this post, we’ll examine all the options on the Dunkin Donuts catering menu and give you all the details you require for planning your next gathering.
https://dunkindonutsmenu.online/dunkin-donuts-catering-menu/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi