OpenHouseHelsinki avaa ovet kaupunkiin

Oletko joskus miettinyt, millaiset maisemat Tuomiokirkon tornista avautuvat?

Kuva: OpenHouseHelsinki

Oletko joskus miettinyt, millaista olisi käyskennellä suurlähettiläiden residensseissä? Tai lukea lehteä rautatieaseman kivimiesten yläpuolella? Tai millaiset maisemat avautuvat Tuomiokirkon tornista? Tai miltä tuntuisi painaa kankkunsa pääministerin penkkiin?

Kerran vuodessa toiveesi saattaa toteutua. OpenHouseHelsinki on tapahtuma, jonka tarkoitus on avata ovet kaupunkilaisille ja vierailijoille sinne, minne ei tavallisesti pääse. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 12.-14. syyskuuta.

OpenHouseHelsinki järjestää kerran vuodessa opastettuja kierroksia kiinnostaviin sisätiloihin, kaupunginosiin, sisäpihoille sekä uusiin ja vanhoihin arkkitehtuurikohteisiin. Lisäksi OpenHouseHelsinki tarjoaa näyttelyitä, luentoja ja työpajoja koko perheelle.

Kierrokset ovat ilmaisia ja suurin osa niistä on sellaisia, että mukaan pääsee ilmestymällä paikalle. Joillekin kierroksille on rajallinen osallistujamäärä - yleensä turvallisuussyistä. Ohjelman ja kierrosten tarkemmat tiedot voi tarkistaa tapahtuman sivuilta

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi