Perjantaiburgeri löytyy terassilta keskeltä metsää

Haluatko burgerille, terassille tai luontoon? Lähde Vuosaareen.

Kun kaupungin vilske alkaa kyllästyttää ja sielu tuntee kaipuuta luontoon, älä lähde mökille, vaan Vuosaareen. Siellä sijaitsee hotelli Rantapuisto, jonka terassi on mäntypuiden ympäröimä metsäinen keidas kaukana liikennevaloista.

Ja vaikka metsään mennäänkin, ei nälkäisenä tarvitse olla.

“Joka perjantai on täällä burger friday”, sanoo keittiöpäällikkö Juha Anttila.

Anttila paistaa jauheliha- ja kasvispihvejä joka perjantai Rantapuiston terassilla. Lisukkeet ja sämpylät haetaan itse buffapöydästä, joten kyseessä on eräänlainen B.Y.O.B. eli build your own burger. Muutakin ruokaa on tarjolla, mutta burgeri on itseoikeutetusti tärkein.

“Tänä kesänä hampurilainen on kaiken keskiössä”, Anttila sanoo.

Rantapuisto on oman alueensa ehdoton helmi. Lähistöllä ei juuri ole muita ravintoloita tai terasseja. Merinäköalat, ihastuttava mäntymetsä ja selkeälinjainen arkkitehtuuri tuovat terassille rauhaisaa lomakeskusmeininkiä. Hotelli rakennettiin alun perin koulutuskeskukseksi 60-luvulla. Vaikuttavia mäntymetsäisiä merimaisemia voi ihailla paitsi terassilta, myös lasikäytäviltä, huoneista sekä kokous- ja juhlatilojen suurista ikkunoista. 2000-luvulla koulutuskeskus muuttui kokoushotelliksi, ja muutama vuosi sitten sen ovet avattiin hotelli Rantapuistona.

Kaikkihan tietävät, että mitä iistimpää, sitä siistimpää, ja siksi seuraavan kerran kun mieli tekee burgeria, terassia ja metsää, ota suunnaksi Vuosaari. Grilli on kuumana ja hamppareita paistetaan Burger Fridaysissa joka perjantai 2.6.-25.8. kello 18-22. 

Hotel Rantapuisto, Furuborginkatu 3. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn legandaarisesta Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi