Perjantain kunniaksi: mies tanssii hassusti Chandelier-videon koreografian

Hävitty vedonlyönti johti kutkuttavaan lopputulokseen.

Sian Chandelier on loistava biisi, johon on tehty vaikuttava video. Videolla 11-vuotias Maddie Ziegler esittää ilmiömäisen tanssikoreografian.

Omien biisiensä lisäksi muun muassa Rihannalle ja Beyoncelle hittejä tehtaillut Sia on nykyisin itse piilottanut kasvonsa julkisuudelta, koska ei halua tulla tunnistetuksi kadulla tai asettaa ulkonäköään arvostelun kohteeksi internetissä. Vaikka artisti pysyy piilossa, syntyy hänen siivellään uusia julkkiksia.

Chuck Jose nimittäin hyökkäsi meemikansan tietoisuuteen eilen, kun hänen kopionsa Chandelier-videosta räjäytti internetin. Jose oli hävinnyt Fantasy Football -managerointipelissä vedon kaverilleen. Rangaistukseksi hän joutui luomaan Sian videon kuva kuvalta uudelleen. Saman videon kimpussa on oltu aiemminkin, kun Jimmy Kimmel tarjoili siitä oman versionsa.

Jose liikkuu kameran edessä sulavan kauniisti, vaikka spagaatti tai kärrynpyörät eivät “aivan” puhtaasti sujukaan. Synkkä alkuperäisvideo ja tarina yhdistettynä heittäytyvään ja hulluttelevaan äijätanssiin luo kutkuttavaa kontrastia. Täydellistä perjantaimatskua!

Lähde: Mashable

Kommentoi juttua