Pinella avasi Turussa

1800-luvulla perustettu ravintola joutui sulkemaan pahoin ränsistyneet ovensa vuonna 2004.

Kieltolain aikaan Pinellan pylväikkö toimi pirtuvarastona.
Kieltolain aikaan Pinellan pylväikkö toimi pirtuvarastona.

Pinella on auki

Yksi Suomen vanhimmista ravintoista, Pinella, avasi ovensa maaliskuun lopulla. 1800-luvun puolivälissä perustettu ravintola joutui sulkemaan pahoin ränsistyneet ovensa vuonna 2004, mutta puolitoista vuotta sitten aloitettu saneeraus saatiin vihdoin päätökseen. Uusi Pinella on moderni, mutta kunnioittaa vanhaa ympäristöään. Ravintolasta löytyy viinikellari ja kabinetti, erillinen baari ja kaksi terassia: toinen sisäpihalle ja toinen rannalle päin. Varsinainen ravintolasali on sijoitettu tunnusmerkiksi nousseeseen pylväikköön. Simo Hallikaisen suunnittelema menu ammentaa makuja eri maiden keittiöistä. Raaka-aineissa valtteina ovat tuoreus ja mahdollisimman läheltä tuodut tuotteet.
Pinella, Vanha Suurtori 2

Amarillo juurillaan

Amarillo palasi juurilleen ja uudisti ruokalistansa. Itsetehdyt salsat, dipit ja mausteiset maut ovat nyt entistä meksikolaisempia. Annoskoot suurenivat ja uudet, isommat annokset sopivat joko yksin syötäviksi tai kaverin kanssa jaettavaksi.
Amarillo, Aurakatu 5

Teemoittain Hermanissa

Ravintola Herman on ottanut käyttöön viikottain vaihtuvat lounasteemat. Alkuruoka-pöytä, kaksi pääruokaa ja jälkiruoka vaihtelevat teeman mukaisesti. Tähän mennessä Hermannissa on herkuteltu jo low carb- ja tapas -teemoin, ja lisää on luvassa.
Ravintola Herman, Läntinen Rantakatu 37

Tampere on okei

Klubin vuoden neljäs Tampere on okei -tapahtuma järjestetään pöytäjalkapallon merkeissä 21.4.. Avoimen turnauksen lisäksi ohjelmassa on Tampere–Turku-maaottelu, josta pyritään tekemään perinne. Ilmoittautuminen avoimeen kisaan turkufoos@gmail.com.
Klubi, Humalistonkatu 8

Drinkkejä Monkeyssä

 The Monkeyssa järjestettävä Bacardi Åbo Open etsii taas parasta long drinkkiä 17.4. Toistamiseen järjestettävässä kilpailussa baarityöntekijät kisaavat Turun herruudesta yleisön kannustaessa omia suosikkejaan. Ohjelmassa on lisäksi luvassa Pekka Jalavan Stand up -esitys.
The Monkey, Aurakatu 3

Vuoden viini

Espanjalainen Raimat Viña 27 Chardonnay voitti kultaa nyt jo 14. kerran järjestetyssä Vuoden Viinit -kilpailussa. Kilpailuun osallistui 470 viiniä 19 eri sarjassa. Puna- ja valkoviinit oli jaettu hintarajojen lisäksi Euroopan ja Uuden Maailman kilpailusarjoihin.

Biisonia Uudessa Killassa

Ravintola Uusi Kilta avaa kautensa 21.4. ja tarjoilee koko  kesän ajan mm. kotimaista biisoninfilettä. Lisäksi terassi on uudistettu tyylikkäämpään suuntaan. Ruuat tarjoillaan turkulaisen Tonfisk Designin astioilta.
Ravintola Uusi Kilta, Mannerheiminkatu 1, Naantali

Naistenilta Toimistolla

Bar Toimisto järjestää illan kokonaan naisille. Luvassa on Oriflamen, Partyliten, korujen ja vaatteiden tuote-esittelyitä, mielihyväkonsultointia, arpajaiset, karaokea sekä naisten pokeriturnaus. Lisäksi paikalla on meikkaaja ja kampaaja.
Bar Toimisto, Kaskenkatu 3

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi