Punavuori hemmottelee jatkossa oluen ystäviä Rööperin Hopstopissa

Syyskuussa avautuva tila jakaantuu puotiin ja taproomiin.

Kuva: Amie Johnson / Unsplash

Punavuori hemmottelee laatuoluen ystäviä jatkossa, kun Rööperin Hopstop avaa ovensa syyskuussa. Kyseessä on jaettu tila, joka jakautuu taproomiin ja olutpuotiin. Oluthuoneen eli taproomin puolella on tarjolla 20 oluthanaa, joiden valikoima vaihtuu nopeaan tahtiin.

Ravintolan puolelta löytyy myös delinurkkaus, jossa on tarjolla laadukkaita jenkkityylisiä voileipiä, salaatteja, kahveja sekä tuorepuristettua mehua.

”Kattavan kumppaniverkostomme sekä konsernin oman maahantuonnin kautta pystymme tuomaan valikoimaan erittäin laadukkaita ja rajattuja eriä, joita ei muualta saa. Uskomme myös vahvasti, että olutvaatetukselle on olemassa kysyntää ja tähän kysyntään halusimme vastata”, kertoo paikan taustalla olevan Momentin Restaurantsin Daniel Wallenius.

Ulosmyyntiin tulee oluita niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin pienpanimoilta. Myynnissä on myös vaatteita ja brändituotteita mukanaolevilta panimoilta. Luvassa tulee olemaan muun muassa Thornbridgen, Great Dividen, Põhjalan ja Fat Lizardin tuotteita. Hopstop lupaa myyntiin otettavat erät ovat pieniä ja vaihtuvuus tiheää.

Tarjolla on myös katutaidetta, kun Hopstop Art Wall -konsepti tuo taiteen osaksi olutpuotia. Tilan seinä maalataan muutamia kertoja vuodessa vaihtuvan katutaiteilijan toimesta ja vaihtuvina teemoina tullaan näkemään ainakin olutkulttuuria, alueen ihmisiä sekä elävää kaupunkikulttuuria.

”Liikeideaa miettiessämme yhtenä lähtökohdista oli tuoda vahvasti kehittyneeseen olutravintolagenreen jotain täysin uutta ja originaalia. Mielestämme Rööperin Hopstopissa on hieno yhdistelmä erilaisia elementtejä, jotka luovat uniikin ja yhtenäisen kokonaisuuden”, Wallenius jatkaa.

Rööperin Hopstop avaa ovensa syyskuun alussa Punavuoren sydämessä, osoitteessa Annankatu 3.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi