Ravintola Fat Lizard aukeaa loppiaisena Otaniemeen

Pienpanimon ja ravintolan luonteva liitto länsimetron varrella.

Otaniemen metroasemaa vastapäätä aukeaa 6. tammikuuta pienpanimo Fat Lizardin nimeä kantava ravintola, josta on vastuussa Itä-Helsingistä tutun Treffipubin porukka. Mutkatonta, rehellistä ja näyttävää ruokaa tarjoileva ravintola Fat Lizard on auki joka päivä, lounaasta aina aamun pikkutunneille asti.

Ravintolassa on toistaiseksi käytössä poikkeusaukioloajat, mutta jo loppukuusta tilanteen pitäisi vakiintua. Tarjolla on ainakin keittiömestari Matti Hälvän “Fat Plattereita”, jotka ovat nimensä mukaisesti ruokaa täynnä notkuvia tarjottimia, joista omansa voi löytää niin lihansyöjä, kasvissyöjä, kuin merenelävienkin ystävä. Keittiöstä löytyvästä puu-uunista valmistuu pizzat moneen makuun.

“Ravintolan ja panimon kumppanuus oli luonteva. Tulevien naapureiden sisuskaluista löytyi samankaltaisia arvoja, kuten tinkimätön laatu, käsityötaidon arvostaminen sekä leppoinen elämänasenne: tosissaan, muttei vakavasti. Ravintola toimisi myös oivallisena testilaboratoriona pienpanimon uutuuksille”, kerrotaan ravintolan nettisivuilla.

Ravintola Fat Lizard / 6.1.2018 Klo 15 / Tietotie 1, 02350 Espoo

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi