Ravintolasuosikki vaihtoi konseptia - Lönkka Bull & Bottle haluaa olla pihviravintoloiden "smart casual"

Lönkka Bull & Bottle lähtee haastamaan rohkeasti Helsingin pihviravintoloiden kenttää.

Kuva: Lönkka
  • Mikä: Pihviravintola
  • Missä: Lönnrotinkatu 11, Helsinki
  • Mitä: Laatupihvejä ja niille sopivia viinejä

Viiden vuoden ajan Lönnrotinkadulla toiminut ruokaravintola Lönkka on nyt kokenut muodonmuutoksen ja avannut ovensa uudella konseptilla. Uudistunut Lönkka Bull & Bottle hurmaa asiakkaansa ennen kaikkea upeilla mauilla, laaduikkalla raaka-aineilla ja rennolla tunnelmalla.

Lönkka Bull & Bottlessa on panostettu erityisesti pihvien ja viinien makupareihin, ja ravintolasta löytyykin erinomainen viinivaihtoehto jokaisessa hintaluokassa.

Raakakypsytyskaappi ravintolan keskiössä

Uudistunut ravintola haluaa olla helsinkiläisen ruokamaailman “smart casual” -vaihtoehto: se parempi ravintola, jonne voi mennä syömään laadukkaasti, mutta silti stressaamatta. Ravintolan uusi konsepti sai ideansa asiakkaiden toiveesta.

“Meidät tunnetaan joka tapauksessa pihveistämme, joten päätimme lähteä rohkeasti erikoistumaan laatulihaan ja viinin sekä lihan makuparituksiin”, kertoo Lönkan ravintolapäällikkö Pasi Puhakka.

Uutena hankintana Lönkka Bull & Bottlesta löytyy Helsinginkin mittapuulla harvinainen raakakypsytyskaappi, jonka ilmastoa voi tarkasti säädellä. Kaappi takaa, että lautaselle päätyvät pihvit todella ovat huippuluokkaa.

Beef tartar on alkuruokien klassikko.
Beef tartar on alkuruokien klassikko. Kuva: Lönkka

“Raakakypsytyskaappi on liharavintolalle ehdoton parhaan lopputuloksen saamiseksi. Dry aged -kypsytys tuottaa lihaan herkullisen voisen ja pähkinäisen maun ja tekee lihan koostumuksesta erinomaisen. Kypsymisen aikana lihasta tulee huomattavasti mureampi kuin muilla metodeilla valmistettaessa”, keittiöpäällikkö Sebastian Boman lisää.

Valmistutapojen lisäksi uudistunut Lönkka panostaa myös vastuullisuuteen ja lihan alkuperään: lihan alkuperä on aina tarkasti tiedossa ja henkilökunta osaa kertoa lihasta kaiken, mitä asiakas vain haluaa tietää. Vastuullisuus tarkoittaa puolestaan ravintolalle kotimaisen lihan ja pientuottajien suosimista.

Lönkka Bull & Bottlessa viihtyvät lihan suurkuluttajien lisäksi myös fleksaajat, jotka syövät lihaa harvoin, mutta sitä syödessään haluavat mahdollisimman vastuullista lihaa.

Lönkka haluaa tehdä hyvin syömisestä rennon kokemuksen

Helsingin ytimessä sijaitsevaan ravintolaan kannattaa suunnata myös lounaalle, jota Lönkka kuvaa astetta paremmaksi. Ravintola uskoo “vähemmän, mutta parempaa” -linjaan, ja perinteisten buffetpöytien sijaan Lönkka Bull & Bottlessa on tarjolla huippuraaka-aineista valmistettuja, tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia.

Vaikka liha onkin ravintolan suurin intohimo, se lupaa palvella samalla kunnianhimolla myös kala- ja kasvisruoan ystäviä.

Lönkka Bull & Bottle palvelee myös kala- ja kasvisruoan ystäviä.
Lönkka Bull & Bottle palvelee myös kala- ja kasvisruoan ystäviä. Kuva: Lönkka

Huippulaatuisesta ruokaa tarjoava Lönkka on ravintola, jossa ei tarvitse turhaa pönöttää, asiakas voi keskittyä täysillä siihen tärkeimpään, eli nauttimiseen. Mutkaton ja ystävällinen palvelu sekä rento tunnelma takaavat, että ruokailuhetkesi sujuu viihtyisissä merkeissä - niin lounaalla kuin illallisella.

“Kaupungin parhaat pihvit ja rennoin tunnelma saman katon alla – mitä muuta voisi toivoa?”

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi