Ravintolauutiset: Helsinki

Mehdi ja Lars -duo.
Mehdi ja Lars -duo.

Mehdi palaa SK-ravintoloihin

Onnelaa synnyttämässä ollut Mehdi Younes, 30, palaa lokakuussa SK Ravintoloihin Helsingin ravintoloiden luovaksi johtajaksi. SK Ravintoloista lähdettyään Younes on ollut mukana Stockholm Diskotekissa, Den Kungliga Klubbenissa, The Circuksessa ja Motelletissa. Hänen uusi tutkaparinsa on SK Ravintoloiden ravintolatoimenjohtaja Lars Sonck. Mehdin ex-tutkapari Niko Hallamäki vaikuttaa yhä The Circuksessa. Kaksikon haastattelu seuraavassa City-lehdessä.
http://www.sk-ravintolat.fi

Oluen päivä

Oluen Päivää juhlitaan 13. lokakuuta. Juhla näkyy hyvin muun muassa HOK-Elannon Oluthuoneissa. Luvassa on  olutesittelyitä ja tarjouksia, esimerkiksi hanaoluet maksavat juhlapäivänä kolme eruoa. HOK-Elannon oluthuoneita ovat muun muassa William K:t, Amsterdam, Kaisla, Milenka ja Angleterre.

Otaniemen Radisson Blu avasi

Otaniemessä meren rannalla on avannut uudistettu Radisson Blu Hotel. Hotelliin kuuluu myös italialaisravintola Ranta. Tarjolla on muun muassa kamutvehnästä valmistettua kuituista luomuleipää. Luonnollisestikin ravintolan terassilla voi nauttia merimaisemista.
Radisson Blu Espoo, Otaranta 2

Design-Mäkkäri Vallilaan

McDonald’s on avannut uuden ravintolan Vallilaan. Kyseessä on niin sanottu McDonald’sin design-ravintola, joka poikkeaa normaali-Mäkkäristä muun muassa funkis-tyylisellä sisustuksellaan. Ravintola on auki 24 tuntia vuorokaudessa ja siinä on noin 100 asiakaspaikkaa.
McDonald’s, Teollisuuskatu 6

Tamarinissa kotiinkuljetus

Ravintola Tamarinista saa nyt ruokaa myös kotiin kuljetettuna. Ruoat toimitetaan keskustan ja Lauttasaaren alueelle postinumerovälille 10, 12–18 ja 20–21. Kotiinkuljetusmaksu on 4 euroa.
http://www.tamarin.fi

Warhol-Domppaa

Dom Pérignon on tehnyt yhteistyössä on lontoolaisen tai-dekorkeakoulun Central Saint Martins College of Art & Designin kanssa Andy Warholin muistoa kunnioittavan pullon. Andy Warholin väitetään olleen Dompan ystävä juhliessaan Studio 54:ssa. Warhol-samppanjan myötä Dom Pérignonin vuosikerta vaihtuu 2002:ksi. Sitä pidetään vuoden 1996 kaltaisena huipputuotteena.
Dom Pérignon Alkosta 143 e

Puusuksia Zetoriin

Sakke Järvenpään aikoinaan sisustama Ravintola Zetor saa uusia elementtejä. Ravintola kerää nyt asiakkailtaan vanhoja puusuksia viettämään leppoisia eläkepäiviä. Vaihdossa saa viiden euron arvoisen ravintolalahjakortin. Suksi luistaa 31.12. asti.
Zetor, Mannerheimintie 3–5

Denniksessä pizzaviikot

Denniksen Pizzaviikkoja vietetään 4.10.–11.12. Viikkojen aikana on tarjolla erikoispizzoja, ensimmäistä kertaa myös asiakkaiden ehdottamia, esimerkiksi Biaudet, jota on ehdottanut vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet. Pizza sisältää sardelleja, kirsikkatomaatteja, rucolaa, basilikaa, mozzarellaa, chilimaustetta ja mustapippuria. 
Pizzeria Dennis, Bulevardi 32

Skumppa käy kaupaksi

Samppanjan kuohu käy nousukauden merkistä. Raflan paikoissa, muun muassa König, Raffaello, Kolme seppää, myytiin  elokuussa 800 pulloa Moët & Chandon Brutia (8 e/lasi, 60 e/pullo).  Savoyssa tarjoiltiin juuri vuoden tuhannes pullo. Alkossa samppanjan menekki on kasvanut  puolella viimevuotiseen verrattuna.
Kolme Seppää, Kalevankatu 1

Italian ilo

Flavio Giacoletto muistetaan tiskin takaa viinibaari Pane e Vinosta. Toimittaja Markku Haapion ja valokuvaaja Roni Lehden kanssa hän palaa  kotiseudulleen Piemonteen. Tuloksena on syntynyt ruokakirja Risotto ja panna cotta. Se sisältää reseptien ohella herkullisen kattauksen  pohjoisitalalilaiseen arkeen ja historiaan.

Muru avautuu marraskuussa

Fredrikin- ja Lönnrotinkatujen kulmauksessa avautuu marraskuussa piskuinen ruokaravintola ja viinibaari Muru. Erikoisen paikasta tekee se, että tuoreilla yrittäjillä löytyy kokemusta kaupungin huipulta Savoysta ja Demosta. Keittiössä häärivät Henri Alén ja Timo Linnamäki, salissa Samuil Angelov ja Niki Thieulon.

Klubit

Jukebox

  1. Electric Press: Steam
    ”20/20 Visionille aikoinaan levyttänyt deephouse-projekti. Sain kunnian olla heidän kanssaan levyttämässä ja soittamassa sekä koskettimia että rumpuja.”
  2. Max Cooper: Sleazebox EP
    ”Max Cooper on tätä nykyä iso nimi teknoskenessä, mutta olen erityisen ylpeä siitä, että löysin hänet ensimmäisenä! Soitan kaikkia biisejä hänen EP:ltään.”
  3. Tim Sheridan: Bionic Language (House Mix)
    ”Tämä ei ole uusimpia kappaleitani, mutta silti löydän itseni soittamasta kyseistä remixiä uudestaan ja uudestaan, sillä se toimii aina. Myös Adultnapper teki kappaleesta upean version.”

Tim Sheridan DTM:ssä 8.10. 12 e.

Unelmien poikamiestyttö

Uusiseelantilainen Bachelorette eli Annabel Alpers ensi kertaa Suomeen. Kolmatta albumiaan valmisteleva Alpers on tunnettu kierroksistaan mm. Animal Collectiven, Deerhunterin ja Beach Housen seurassa.
Club YK 30.9. 10 e.

Leikkikentälle!

Kaupungin virallinen pelikenttä avaa ovensa syksyyn Genkin, Wiljamin, Sebas & Jaagon, Flinkin ja Johnny Lee Michaelsin voimin.
Playground 1.10. 8 e.

Fade aloittaa

Konseptiklubi FADE starttaa kauden Jennyssä. Illan päätähtenä Ministry of Soundin Paul Jackson, paikallisina tähtinä mm. Milla Lehto, Mr. A ja Oded Peled. Vakisoittajina Casper ja Boy Jorge.
Jenny Woo 15.10. 10 e.

Kelis Circuksessa

Electro-poppari Natalia Kills lämmittelee Kelisin ”The All Hearts Tourin” Helsingin osuuden. Mukana on myös joukko suomalaisia kärkinimiä, kuten dj Orkidea, Eliot Ness ja dj Erkko.
The Circus 15.10. 28 e.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi