Storyn kivijalkaravintola Telakkarannassa on kuin piilotettu jalokivi

Tunnettu kivijalkaravintola tarjoilee lounasta ja illallista bistrohengessä, upeassa industrialhenkisessä kaupunkimiljöössä Punavuoressa.

Kesäkuun alussa avatusta Story Telakkarannasta avautuvat upeat rosoiset telakkamaisemat Jätkäsaareen.
Kesäkuun alussa avatusta Story Telakkarannasta avautuvat upeat rosoiset telakkamaisemat Jätkäsaareen. Kuva: Story, Joonas Ojala
  • Mitä? Bistrohenkistä luonas- ja illallisruokaa
  • Mikä? Story ravintolan uusin kivijalkatulokas
  • Missä? Hietalahdenrannan Telakkarannassa Punavuoressa

Storyn yrittäjä ja perustaja Anders Westerholm osoittaa telakkarannan suuntaan, jossa jylheänä nousevat kaupunkilaismaisemaa koristavat nosturit. Maisema kuvastaa entisajan punavuorelaista työläiskorttelia, satama-alueen teollisuusmaisuudessaan.

Storyn kivijalkamatka kauppahallista kauppakeskuksien kautta kivijalkaan on saapunut entisen työläiskorttelin rantaan. Sinne minne se kuuluukin. Tällä hetkellä Story ravintoloita on neljä, uusimpana Telakkaranta joka avattiin kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Alkuperäinen, ensimmäinen Story avasi ovensa Vanhaan kauppahalliin Etelärannassa kahdeksan vuotta aiemmin. Sen jälkeen Storyja on avattu Kamppiin, Pasilaan ja Hakaniemeen.

Maisemat avautuvat Story Telakkarannan pöydistä Hietalahden telakkarantaan.
Maisemat avautuvat Story Telakkarannan pöydistä Hietalahden telakkarantaan.

Bistromainen tunnelma tässä Telakkakatu 14:n Storyn kohteessa on kohdillaan. Storylle ominainen modernin lämmin sisustus, isot ikkunat Hietalahden suuntaan terassille ja upea korkea tila henkivät uuden suunnan Storya. Terassilta avautuvat Jätkäsaaren suuntaan levittäytyvät citymaisemat, vielä hieman rakennustyömaan keskellä kärsivässä miljöössä.

Uusittu syysmenu bistrohengessä kutsuu illanviettoon

Uusittu, syksyinen menu on kuolaamisen arvoinen. Story on tunnettu herkullisista brunsseistaan ja satokauden mukaan vaihtuvista lounas- ja illallismenuistaan. Syksyinen illallismenu on vertaansa vailla.

Härkätartar ja tryffelipizzetta kuuluvat Storyn uudistettuun syysmenuun.
Härkätartar ja tryffelipizzetta kuuluvat Storyn uudistettuun syysmenuun.

Alkupalaksi tarkoitettu, kahvilla kevyesti maustettu tattikeitto kirjolohipastramilla vie pehmeydellään sydämen mennessään. Haukiwallenbergin rapea kuori, piparjuuren tulisuudellaan on sopivassa sopusoinnussa sitruuna-perunapyren kyljessä.

Storyn menulta löytyy hapanjuuripizzojen lisäksi myös wieninleike Iberico-porsaasta anjoviksen kera sekä tryffelipizzettaa. Jälkiruoaksi voi maistella crème brûléeta tai vaikkapa sulkaafinancieria vaniljajäätelöllä.

Wieninleike Iberico-porsaasta löytyy Storyn syysmenulta. Tarjoillaan sitruunaperunapyreen ja anjoviksen kera.
Wieninleike Iberico-porsaasta löytyy Storyn syysmenulta. Tarjoillaan sitruunaperunapyreen ja anjoviksen kera.

Työntekijöitä työntekijäpulassa houkutellaan viinikoulutuksilla Story-perheeseen

Bistrohengessä viinit kuuluvat Storyn tarinaan, sillä työntekijöitä koulutetaan viiniasiantuntijuuteen tarjoamaan paras mahdollinen viinitietämys. Storyn oma riesling on välttänyt talon viini-leiman, mutta onkin erittäin hyvä valinta nautiskeltavaksi toimituksen suosikin, haukiwallenbergin parina. Telakkarannan Story kutsuu viettämään iltaa niin työporukassa kuin perheen kanssa. 

Kesäkuun 3. päivä avattu Story Telakkaranta löytyy osoitteesta Telakkaranta 14, Punavuoren ja Eiranrannan välistä.

Kun varaat pöydän illalliselle uuden menun äärelle 7.9.-30.10 väliselle ajalle, Story Telakkarantaan tai Story Hakaniemeen, Story tarjoaa lasin kuohuvaa!

Varaa pöytä TableOnline.fi kautta ja lunasta tarjous! 

LUE MYÖS: Viinibaari Apotek ei tarjoa pelkästään laadukkaita viinejä, vaan myös nautinnollisia makuelämyksiä
 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi