Sydänten saarifestivaali etkoilee kaupungissa

Magnesiassa ei paljon arkihuolet paina.

Kun hyvinvointifestarit järjestävät viralliset etkot, on luvassa tietysti joogaa ja auringonlaskun ihailua. Magnesia Goes City järjestetään 12. kesäkuuta Eiranrannassa ja mukaan kannattaa ottaa oma joogamatto ja vesipullo. Tapahtuma pidetään säävarauksella, huonon sään sattuessa lisäinfot tapahtuman fb-sivulta.

Elokuussa 2016 ensimmäistä kertaa Lonnan saarella järjestetty Magnesia Festivalin intentio on ilo ja elämästä nauttiminen. Saari sopiikin täydellisesti tapahtuman tarkoitukseen, sillä juuri luonnonläheisyys tuntuu olevan tärkeää monille, jotka harrastavat joogaa tai ovat kiinnostuneet henkisestä hyvinvoinnista.

Ohjelmauutuuksina tämän vuoden Magnesiassa ovat kaikille festarikävijöille avoimet päälavan paneelikeskustelut, jotka luotsaa tietokirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen. Lisäksi ohjelmasta löytyvät tanssiworkshopit, räppijooga, pimeä jooga ja saunomista sisältävä Reetta Rannan Sauna Sisters Story Sharing -työpaja.

Tärkeässä osassa festivaaleilla on myös Lonna-ravintolan valmistama lähiruoka, smoothiet ja cocktailit. Tapahtuman esikuvina ovat maailmalla supersuositut Wanderlust ja Bali Spirit Festival, jotka ovat syntyneet hyvän elämän ja henkisen hyvinvointigenren ympärille.

“Toisin kuin monien kesäfestareiden jälkeen, tämän festivaalin jälkeen et tarvitse toipumisaikaa, vaan olet täynnä energiaa ja inspiraatiota syksyä varten”, perustajat nauravat.

Magnesia Festival /  3.-4. elokuuta 2017 / Lonnan saari, Helsinki

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi