SYÖ! Helsinki: Armenialaisia qabab-vartaita mojovalla alennuksella

Armenian Grillhousen SYÖ-tarjouksissa on hinta-laatusuhde kohdillaan.

Armenialaisittain paistetut munakoisot tarjoillaan täyteläisen tomaattikastikkeen kera.
Armenialaisittain paistetut munakoisot tarjoillaan täyteläisen tomaattikastikkeen kera. Kuva: Armenian Grill House

Helsingin ensimmäinen armenialainen ravintola Armenian Grill House tuo Syö-viikoille tuulahduksen Itä-Euroopasta.

Armenialainen keittiö on kiehtova kokonaisuus, jossa maistuvat vaikutteet myös naapurimaiden, kuten Georgian ja Turkin ruokakulttuureista.

Annokset ovat armenialaiseen tapaan runsaita, ja niissä käytetään runsaasti tuoreita yrttejä, granaattiomenan siemeniä ja vihanneksia. Herkulliset kastikkeet ja aidossa tandooriuunissa paistetut lavash-leivät ovat olennainen osa kokonaisuutta.

Gavari qabab
Gavari qabab Kuva: Armenian Grill House

Syö-viikoille Armenian Grill House tuo kaksi erilaista versiota grillatuista qabab-vartaistaan. Naudan- ja porsaanjauhelihasta tai kananjauhelihasta valmistetut vartaat tarjoillaan armenialaisen kastikkeen sekä perinteisen lavash-leivän kera.

Armenian Grill Housen kolmas SYÖ-annos on armenialaisittain paistetut munakoisot, jotka valmistetaan paprikan, tuoreiden yrttien ja kirsikkatomaattien kera. Annos on gluteeniton ja sopii myös vegaaneille.

Qabab-annosten normaalihinta on 22–23 euroa, mutta SYÖ-viikkojen ajan niitä pääsee maistelemaan kympillä. Paistetut munakoisotkin tarjoillaan mojovalla alennuksella, sillä normaalisti annoksen hinta on 17,50 euroa.

Lue myös: Armenian Grill Housen lihavartaat paistetaan aidossa tandooriuunissa – Suomen ensimmäinen armenialainen ravintola aukesi Punavuoreen

Tarjoukset voimassa SYÖ!-viikkojen ajan 4.–17.10.2019. Tsekkaa kaikki SYÖ!-viikkojen tarjoukset ja joinaa Voitolla SYÖhön Facebookissa!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi