SYÖ! Lahti: kasvisherkkuja lihattomaan lokakuuhun

Lahden SYÖ!-viikoillakin on mahdollista herkutella lihattoman lokakuun puitteissa monessa mestassa.

Soul Sister Burger, Loosister.
Soul Sister Burger, Loosister.

Vegaanien kannattaa suunnata SYÖ!-viikoilla joko Loosisteriin tai nepalilaiseen ravintola Royal Gurkhaan. Lahden Loosisterin Soul Sister Burger on syntisen hyvä valinta ilman hitustakaan eläinperäisiä tuotteita. Mustapapu-bataattipihvi, vegaaninen cheddar, munakoiso, sipuli, tomaatti, salaatti ja sriracha-majoneesi luovat sielukkaan makuelämyksen.

Royal Gurkhan vegaaninen annos on Tofu Tikka Masala, joka saa makunsa tomaatti-sipuli-inkivääri-valkosipuli-tikkamasalakastikkeesta.

Jos maitotuotteet mahtuvat ruokalistallesi, tarjoilevat kaksi muutakin SYÖ! Lahden nepalilaista herkullisen kasvisvaihtoehdon. Sagunissa on tarjolla kympillä malai kofta eli kasviksia ja tuorejuustopyöryköitä kermaisessa tomaatti-cashewpähkinä-juustokastikkeessa ja Pikku Makalussa palak paneeria eli paistettua pinaattia ja tuorejuustoa curry-kermakastikkeessa.

Tuhdin kasvisruoan ystäville löytyy vaihtoehtoja myös Bus Burgerista ja Hello! American Dinerista. American Dinerin Las Vege Burgerin maukkaan briossisämpylän välistä löytyy sweet chili tofua, rucolaa-jäävuorisalaattia, tomaattia, punasipulia, sipulia, avokadoa ja Hello!-chilimajoa ja sweet chili -kastiketta. Bus Burgerin kasvisannoksena toimii vegenachot.

Ravintola Lokki tarjoaa kasviksen ystäville suomalaista innovaatiota eli curry-härkis-pataa villiriisin kera.

Tarjoukset voimassa SYÖ!-viikkojen ajan 4.–17.10.2019. Tsekkaa kaikki SYÖ!-viikkojen tarjoukset ja joinaa Voitolla SYÖhön Facebookissa!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi