SYÖ Tampere! – Mansessa maistuu kympin herkkuburger

Saisiko olla tuhti burgeri lammaspihvillä tai kasvishamppari kasvisröstillä?

Seuraavan kahden viikon ajan Tampereellakin herkutellaan edullisen maistuvia SYÖ!-kampanjan aterioita. Tällä kertaa Tampere on kampanjassa mukana vahvempana ja monipuolisempana kuin koskaan. Viime keväänä Tampereelta oli mukana kahdeksan ravintolaa, nyt kelkassa on yhteensä 11 mestaa. Burgerit ovat SYÖ!-viikkojen ajaton klassikko ja se näkyy myös Mansessa, sillä viiden paikan SYÖ!-listalta löytyy herkullisia hamppareita. 

Katso kaikki Tampereen SYÖ!-tarjoukset.

 

Jack the Rooster

Erikoisen pubiruuan salaiseen makumaailmaan johdattelee rockhenkeä syöksevä Jack the Rooster, jonka keittiöpäällikkö Susanna Määttänen on käyttänyt mielikuvitustaan ja kehittänyt täysin uudet ateriakokonaisuudet SYÖ!-kampanjaa varten. Valittavissa on Roosterin broilerihampurilainen, kasvispasta ja rokkaava hodari. Roosterin keittiössä on tajuttu SYÖ!-kampanjan kova ydin: saada ihmiset kotisohvalta kaupungille.

"Olemme mukana kampanjassa, koska haluamme saada ihmiset liikkeelle ulos syömään", kertoo Jack the Roosterin ravintolapäällikkö Jesse Salonen.

Jack the Rooster, Satakunnankatu 13 b, Tampere.

Rouhea Ravintola Roast

Ensimmäistä kertaa mukana oleva Rouhea Ravintola Roast on innoissaan kampanjasta ja siitä, että asiakkaille voidaan tarjota edullista ja näyttävää ruokaa.

"Haluamme tunnetun kampanjan myötä tarjota edullisempaa ruokaa ja laskea kynnystä tulla tutustumaan paikkaamme. Menussamme on kaksi burgeriateriaa", sanoo Roastin keittiövuoropäällikkö Samuli Mäkinen.

Roastin SYÖ-hamppareina voit valita kasvisversion kasvisröstillä ja savupaprikamajoneesilla tai lihaversion naudanlihalla ja savusipulimajoneesilla.

Rouhea Ravintola Roast, Tammelan puistokatu 34, Tampere.

Ruby & Fellas

Viime keväänäkin mukana ollut Ruby & Fellas lähti syksyn SYÖ!-viikoille täydellisen ajoituksen kanssa. Ravintola on juuri uusinut ruokalistaansa ja osaa uusista herkuista pääsee maistamaan alennettuun kampanjahintaan.

"Viime kevään kampanja lähti hyvin käyntiin, vaikka ajoitus oli hieman huono ja osui samaan aikaan MM-kisojen kanssa. Nyt lähdemme mukaan uudella menulla ja katsotaan miten jengi lähtee liikkeelle", sanoo vuoropäällikkö Emma Luoma-Aho.

Ruby & Fellas, Hämeenkatu 15, Tampere.

The Bull

Tampereen Gastropub-Lappalaisten uusin not so fine dining -ravintola The Bull on paikka, jonka menussa koreilee vain ja ainoastaan toinen toistaan mehevämmät burgerit. Vaikka lihaa löytyykin joka suun makuun, on menussa myös kasvisruokaa suosiville vaihtoehtoja. Vuoropäällikkö Manosuk Masterbornphain mukaan ravintola haluaa tämän vuoden tuoreena tulokkaana saada burgerinsa esille muusta Tampereen tarjonnasta. Burgerin ohelle suositellaan erikoisolutta, joita ravintolassa on monia.

The Bull, Hatanpään valtatie 4, Tampere.

Aussie Bar Tampere

Viimeisenä, muttei lainkaan vähimmäisenä burgeripaikkana SYÖ-kampanjassa on kansainvälistä hyvää fiilistä levittävä Aussie Bar. Helsingistäkin tuttu Aussie on monien turistien lempikohde ja henkilökuntakin on englanninkielistä. Aussien SYÖ!-valikoimasta löytyy kasvis-, kana- ja lihaburgerit.

Aussie Bar, Hämeenkatu 26, Tampere.

 

SYÖ!-viikot 7. - 20. lokakuuta Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Koko menu löytyy SYÖ Tampere! -kampanjasivulta.

1 kommentti

mustajööti

8.10.2016 15:10

Dildokastike

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi