SYÖ!-viikkojen ravintolat keräävät ylistystä Turussa: "Rakastin sitä!"

Vuoden viimeisiä SYÖ!-viikkoja vietetään Turussa 3.-16.11.2023.

Ravintola Maku on yksi SYÖ!-viikoille osallistuvista ravintoloista.
Ravintola Maku on yksi SYÖ!-viikoille osallistuvista ravintoloista. Kuva: Maku

Marraskuun alussa kannattaa olla hereillä, sillä SYÖ!- viikot starttaavat Turussa viidentoista ravintolan ja peräti 37:n tarjouksen voimin. Tarjolla on jälleen kerran laaja kattaus herkkuja aina burgereista pihveihin ja susheista curryihin.

Poimi tärpit Turun SYÖ!-viikoille ja valmistaudu syömään edullisesti - SYÖ!-viikot käynnistyvät perjantaina 3.11.

Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja annokset löydät kampanjasivuilta täältä.

SYÖ!-uutuus tarjoilee kansainvälistä meininkiä

Turun SYÖ!-viikkojen uuden ravintolan viittaa kantaa harteillaan Yliopistonkadulla sijaitseva Little Saturday. Ravintola luottaa tekemisessään amerikkalaiseen lohturuokaan, johon kansainvälinen tiimi tuo oman twistinsä. TableOnlinen arvosteluissa ravintola saa kehuja niin maukkaasta ruoasta kuin viihtyisästä miljööstä.

"Rakastin sitä! Tämä on uusi lempipaikkani", eräässä arvostelussa ylistetään.

Kehuttu Little Saturday osallistuu SYÖ!-viikoille ensimmäistä kertaa.
Kehuttu Little Saturday osallistuu SYÖ!-viikoille ensimmäistä kertaa. Kuva: Little Saturday

Kampanjan ajan pääset testaamaan suositun ravintolan taidonnäytteitä huimalla alennuksella. Tarjolla on friteerattua kanaa ja muusia (ovh. 20 €), pippurinen tuplajuustohampurilainen (ovh. 18 €), friteerattu kanahampurilainen (ovh, 18 €) tai vegehampurilainen (ovh. 16 €). Mikä on sinun valintasi?

Aasialaisia erikoisuuksia susheista donburiin

Aasialaisten ruokien ystäviä hemmotellaan tässä kampanjassa oikein olan takaa! Vietnamilaisten makujen äärelle sinut saattaa Maku Turku, jonka tarjousten joukosta löytyy useampia vaihtoehtoja myös vegaaneille.

Tofu Xao gung La chanh on yksi Makun 12 euron tarjousannoksista.
Tofu Xao gung La chanh on yksi Makun 12 euron tarjousannoksista.

Jos kiinalainen grillattu ankka saa veden nousemaan kielellesi, ota suunnaksi China Thai Palace Aurajoki. Tämän herkullisen annoksen lisäksi tässä ravintolassa pääset herkuttelemaan 12 eurolla monipuolisen buffetin antimilla.

Aurakadulla sijaitsee myös tämän kampanjan toinen aasialaissuosikki; Kawaii. SYÖ!-viikkojen ajat pääset täyttämään vatsaasi tämän ravintolan buffetilla tai sushibuffetilla edulliseen 12 euron hintaan. Jos lukuisia positiivisia arvosteluja on uskominen, tämä ravintola on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

"Ruoka oli taivaallista ja sitä oli monipuolisesti tarjolla. Sisustus oli rauhallinen ja kaunis. Ehdottomasti kannattaa käydä", eräässä Googlen arvostelussa ylistetään.

Luckiefun´silla saat sushia niin että napa vetää!
Luckiefun´silla saat sushia niin että napa vetää!

Sushibuffettia on tarjolla SYÖ!-hintaan myös Luckiefun´s Wiklundilla. Sushien lisäksi tässä paikassa pääsee nauttimaan aasialaisista lämpimistä ruokalajeista - salaatteja, jälkkäreitä ja juomia unohtamatta.

Japanilaisia erikoisuuksia tarjoilee puolestaan Momotoko, joka on mukana kampanjassa sekä Skanssissa että Yliopistonkadulla sijaitsevien ravintoloiden voimin. Lähde herkuttelemaan lämmittävällä ramenilla tai monipuolisella donburi-kulholla - testaa ja ihastu!

Pihviä kovaan alennushintaan

Keskellä pimeintä marraskuuta maistuu kunnon lohturuoka! Sitä olisi tarjolla Proud Mary Pubissa, jonka friteerattua turskaa ja ranskalaisia sisältävä Fish & Chips -annos saa taatusti hymyn nousemaan kasvoillesi!

Vai mitä sanoisit kunnon pihvistä? Tämän SYÖ!-kampanjan kovimman tarjouksen lyö tiskiin Pikku-Torre, jonka ranskalaisten ja maustevoin kera tarjoillulle lehtipihville kertyy alennusta melkein kymmenen euroa (ovh, 21,90 €)!

Maistuisiko sittenkin burgeri? Pizza? Tacot? Bunit? Kanakori? Peltileipä? Kaikki Turun SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat on lueteltu tässä. Tarjoukset pääset näkemään ravintolan nimeä klikkaamalla.

Pikku-Torre
SKAAL
Niska Turku
Pancho Villa Kauppiaskatu
KCM Food Factory - Restaurant 3
Kawaii
Gastropub Löytö
Maku Turku
Little Saturday
Luckiefun´s Wiklund
Proud Mary Pub
China Thai Palace Aurajoki
Naughty Brgr Aurakatu
Momotoko Skanssi
Momotoko Yliopistonkatu

Olethan huomannut, että SYÖ!-viikkoja vietetään tällä kertaa peräti kymmenessä kaupungissa ympäri Suomen? Tsekkaa kaikki mukana olevat ravintolat kampanjasivuilta täältä.

1 kommentti

tilotew182

16.12.2023 12:00

Very interesting post and this is my first time visit here and found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. Here is my web-site https://kohlsfeedback.info/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi