Tampereelle omat vegemessut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään tammikuussa Vire-hyvinvointitapahtuma.

Kuva: travelbook / Fotolia

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään tammikuussa 2018 uusi Vire-tapahtuma, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen. Tapahtumakokonaisuus pitää sisällään eri tapahtumia: Vegemessut, Joogafestivaali, Gluteenitonta! sekä Aitoa ja Luomua.

"Vietämme juuri Tampereen Messujen 50-vuotisjuhlavuotta ja mitä mainioin tapa juhlia sitä on kasvattaa tapahtumavalikoimaamme. Uuden Vire-tapahtuman myötä Tampereen Messujen tapahtumatarjonta monipuolistuu ja laajenee entisestään. Hyvinvointia ja terveyttä käsittelevät teemat sopivat erityisen hyvin heti vuoden alkuun, joten Vire määrittää heti hyvän tahdin uuteen ja vauhdikkaaseen tapahtumavuoteen, kertoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

Uudenvuodenlupauksiin ja uusiin alkuihin tapahtuma todella onkin omiaan, sillä kaiken punaisena lankana toimii hyvinvointi ja terveys. Joogafestivaali pitää huolen kehon ja mielen tasapainosta, kehon hallinnasta ja kropan hyvinvoinnista. Aitoa ja Luomua tarjoaa luonnollisia vaihtoehtoja sekä ruoan että kosmetiikan suhteen, kun taas Gluteenitonta! esittelee nimensä mukaisesti gluteenittomia ruokia ja muuta ruokavaliotietoutta. Vegemessuilla esitellään kasvis- ja vegaanimaailman uutuustuotteita, paneelikeskuteluissa ja seminaareissa opitaan uutta sekä osallistavassa Vegelä-kasvisruokakeittiössä kokataan.

"Kasvisruokavalio ei ole enää marginaalinen ilmiö, voidaankin jo puhua ruokavalion kokonaisvaltaisesta transformaatiosta, jonka huomaa astuessaan mihin tahansa ruokakauppaan. Vegaaniruokaan keskittyvällä tapahtumalla halutaan tuoda esille erilaisia vaihtoehtoja", sanoo projektipäällikkö Tuure Leppämäki Tampereen Messut Oy:stä.

Vire-tapahtuma Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 20.–21.1.2018.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi