Tanssimusan ystävät ottavat uuden vuoden vastaan The Circuksessa

Hello 2013 tuo lavalle elektronisen tanssimusiikin kärkinimet Super8 & Tabin, Orkidean, Alex Kunnarin ja Mr. A:n.

Orkidea ja kumppanit valtaavat The Circuksen uudenvuodenaattona.
Orkidea ja kumppanit valtaavat The Circuksen uudenvuodenaattona.

Elektronisen tanssimusiikin ystävät viettävät uudenvuodenaattonsa tänä vuonna Helsingin The Circuksessa. Hello 2013 -tapahtumassa esiintyvät kotimaan kirkkaimmat EDM -tähdet Super8 & Tab, Orkidea, Alex Kunnari sekä Mr. A. Viime vuoden Hello 2012 -tapahtuma myytiin viimeistä paikkaa myöten loppuun. 15 euron hintaiset ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä.

Super8 & Tabin huomattava kansainvälinen ura on tänä vuonna saanut lisänostetta. Kaksikon yhdessä yhdysvaltalais-duo Tritonalin kanssa tuottama ARC-kappale on soinut käytännössä kaikkien maailman tunnetuimpien dj:den soittolistoilla, samoin kuin Armin van Buurenin juuri julkaistu remiksaus Super8 & Tab -kappaleesta I'll Listen. Yhdysvaltojen kiertueelta palannut kaksikko on esiintynyt vuoden 2012 aikana ulkomailla noin 80 kertaa, mutta Suomessa vain viisi, joten uudenvuoden esiintyminen on harvinainen mahdollisuus nähdä yksi kotimaan kuumimmista vientituotteista Helsingissä.

Orkidea on kotimaisen trancen pioneeri sekä yksi maan karismaatisimmista ja suosituimmista esiintyjistä. Legendaarisella Black Hole -levymerkillä julkaistun Pure Trance -kokoelman lisäksi hän on tänä vuonna työskennellyt muun muassa Nightwishin, Lauri Ylösen, Jaakko Salovaaran sekä Andy Moorin kanssa. Ahkeran kotimaan keikkailun lisäksi hän on esiintynyt useissa kansainvälisesti merkittävissä paikoissa, kuten Amsterdam Danve Eventissä sekä Ison Britannian Godskitchenissä.

Pitkän uran tehnyt Alex Kunnari on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista dj:stä. Hänen Sweet Melody -kappaleensa on ollut yksi vuoden suurimmista radiohiteistä Suomessa. Oman taiteilijanuransa lisäksi hänet tunnetaan myös Colors-klubin sekä Summer Sound -festivaalin isähahmona, joka on vuosien saatossa vaikuttanut kotimaiseen elektronisen musiikin kulttuuriin huomattavasti. Hän on kahden vuosikymmenen aikana tuonut Suomeen esiintymään lähes kaikki maailman tunnetuimmat elektronisen musiikin supertähdet. Useita kansainvälisiä hittejä viime vuosina julkaissut Kunnari myös kiertää jatkuvasti esiintymässä maailman superklubeilla, ja on isännöinyt ensimmäisenä suomalaisena omaa klubi-iltaansa Ibizalla.

Mr. A on kotimaan klubien vakioesiintyjien aatelia. Omien Danceteria- ja Stroke- klubiensa, sekä hänen järjestämänsä huippusuositun Loveboat -risteilyn lisäksi hänet tunnetaan omista, laadukkaista tuotannoistaan, joista uusimpana Cowboys & Indians -yhteistyöprojekti Something Good -yhtyeen Otto Yliperttulan kanssa. Kaksikon Stone-kappale löytyy tällä hetkellä useiden maailman house -huippujen, kuten Mark Knightin, Wally Lopezin ja Dubfiren soittolistoilta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi