Tapaa podcastien tekijät kasvokkain

Jaksohali-festari kerää orastavan kulttuurimuodon tekijät yhteen Korjaamolla.

Kuva: Patrick Daxenbichler / Fotolia

Podcastien suosio kasvaa Suomessakin sellaista vauhtia, että ensimmäinen podcastien kuulijoille ja tekijöille suunnattu festivaali järjestetään nyt helmikuussa. Jaksohali kokoaa Helsinkiin Korjaamon Vintille skenen tunnetuimpia tekijöitä esiintymään ja kertomaan podcasteistaan.

Oman show'n vetävät livenä Suomen suosituimman podcastin Kasper Strömman ja Mikko Pykäri sekä Apunen/Maliranta-talk show'n Matti Apunen ja Mika Maliranta. Ohjelmiensa synnystä puhuvat Päivystävät dosentt Antto Vihma ja Miika Tervonen, Sivumennen-kirjapodcastin Johanna Laitinen ja Jonna Tapanainen sekä politiikan podcasteja tekevät Hannu Oskala (Valtuusto), Ville Blåfield (Tasavalta) ja Politbyroon väki. Podcastien kulissien takaisesta toiminnasta – rahasta ja sisällöstä – on tarjolla enemmänkin puhetta tapahtuman järjestävän podcast-tuotantoyhtiö Toimitus Sulopuisto & Luoma-ahon perustajien esityksissä.

Ja mikäli podcast-soittimesi kuuntelujono kaipaisi täydennystä, ei tätä parempaa tilaisuutta kysyä suosituksia hyvistä ohjelmista tule tänä vuonna vastaan.

Lue myös: Henkilökohtaista ja koukuttavaa - podcast-kuuntelu kasvaa hitaasti mutta varmasti myös Suomessa

Jaksohali - pieni podcast-festari Korjaamon Vintillä lauantaina 10. helmikuuta. Liput 18 euroa myynnissä tapahtuman sivuilla sekä ovelta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi