Tapaksia, tapaksia (ja viinejä)!

Kesäkuiset tapasfestarit eivät jätä ketään nälkäiseksi (tai janoiseksi).

Tapas ja viini ne yhteen sopii.
Tapas ja viini ne yhteen sopii. Kuva: okkijan2010 / Fotolia

Jos rakastat Espanjaa, ruokaa, viiniä, Helsinkiä, hyvää meininkiä ja ilmaistapahtumia, on Tapasfestivaali paikka juuri sinulle. Rautatientori peittyy tapasherkuista ja viineistä kolmeksi päiväksi 10.-12. kesäkuuta, kun espanjalaisherkuttelulle omistettu tapahtuma kokoaa naposteltavat ja niiden ystävät yhteen.

Tapaksia tarjoilevat muun muassa Treffi Pub, Chalupa, El Mercado, The Alexanders, Fine Foods, Tapas HOEM, Baba Foods ja Hannun Churro-kärry, ja iloa on luvassa tapahtuman jokaisena päivänä kello 12-22. 

Tänä vuonna toista kertaa järjestettävä Tapasfestivaali keskittyy pikkusyötävien ohella myös pientuottajien viinitarjontaan. Monipuolisten ruokakojujen tarjoamien naposteltavien kylkeen suositellaan 40 euron hintaista viinitastingia (joka oli muuten viime vuonna niin suosittu, että liput myytiin loppuun). Tastingeja järjestetään kuusi päivässä, ja se sisältää yhden kuohuvan sekä puna- ja valkoviinejä kaksi kutakin. Viinitastingeja voi ostaa TableOnlinen sivuilta

Koska me Cityssä rakastamme ruokaa ja juomaa, olemme tietenkin mukana Tapasfestareilla. Vatsan täytteen lisäksi festari tarjoaa myös nautintoja kulttuurinnälkäisille tanssi- ja lavashow'n muodossa. Luvassa on siis kokonaisvaltainen kulttuuritapahtuma kaikille kaupunkilaisille!

Tapasfestivaali Helsingin Rautatientorilla 10.-12.6. kello 12-22. Vapaa pääsy.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi