Terassiopas on avattu – Tänä kesänä terasseilla syödään paremmin kuin koskaan

Tänä vuonna Terassiopas kätkee sisäänsä ison määrän juoma- ja ruokatarjouksia sekä perustiedon kaikista Helsingin oleellisista terasseista.

Kuva: Fotolia

Cityn Terassiopas on netin ykköskohde, kun haluat tietää kaiken tarvittavan Helsingin terasseista. Terassiopas listaa perustiedot noin 140 terassista ja tarjoaa mahtavia juoma- ja ruokatarjouksia yli kahdellekymmenelle terassille.

Tsekkaa Terassiopas!

Useita kesiä palvellut Tereassiopas uudistettiin täksi vuodeksi niin sisällöltään kuin ulkoasultaan. Kattavan perustiedon oheen halusimme tarjota ison määrän hyviä syitä terassinvalintaan. 

Tärkein syy tietyn terassin valikoitumiseen saattaa löytyä terassin tarjonnasta. Siksi keräsimme mukaan 22 terassia, jotka tarjoavat läpi kesän kiinnostavia ruoka- ja juomatarjouksia terasseillaan. Samalla Terassiopas ottaa askeleen Cityn megasuosittujen SYÖ!-viikkojen suuntaan: ymmärrämme, että tarjoussafkat, ja Terassioppaan tapauksessa myös juomat, saavat jengin liikkeelle.

Oikean terassin etsinnässä auttavat myös filtterit, joista voit valita haluatko terassille, josta löytyy ruokaa, sadesuoja tai mahdollisuus ottaa koira mukaan. Voit etsiä terasseja myös sijaintisi perusteella sallimalla laitteesi paikannuksen.

Tarjouskattaus täydentyy ja muuttuu kesän myötä. Tässä vaiheessa joukosta voi bongata muun muassa Töölön Korjaamon kesäpihan grillattu portobello tai pork bellyä (10e), avokado-skagen salaattia (10e) tai seitan platea (12e). Kauppatorin kupeessa Rosterilta löytyy tarjouksina Siikaa “Kokonda” (18e) tai Rosterin signature tartar (19e). Juomaksi Roster tarjoilee Wine Cobbleria: Valkoviiniä, sitruunamehua, jasmiinisiirappia, omenamehua, basilikaa (12e/8e - saatavilla myös alkoholittomana).

Tänä kesänä syödään terasseilla paremmin kuin koskaan! Ja kun syö, tulee jano. Sitten juodaan vähintään yhtä hyvin kuin aina ennenkin.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi