Tiedätkö, mikä on Suomen suurin pikaruokaketju? Löytyy lähes jokaisen kotimatkalta

Lämpimän ruoan myyntiin panostanut R-kioski on lukumäärältään Suomen suurin pikaruokaketju.

Kuva: R-kioski

Korona-aikana yhä useampi suomalainen on suunnannut R-kioskille niin aamiaisen, lounaan kuin välipalan perässä. Erityisesti lämpimän ruuan myynti on kioskeilla voimakkaassa kasvussa, ja myös lounasetuja hyödynnetään R-kioskeilla yhä ahkerammin.

R-kioskista onkin lähes 480 liikkeellään kasvanut Suomen suurin pikaruokaketju. Toimipaikkojen lukumäärän lisäksi ketjun tavoitteena on kasvaa myös Suomen suosituimmaksi pikaruokaketjuksi.

Lihapiirakoita ja kokonaisia pizzoja

Alkuvuodesta 2021 lämpimän ruokamyynnin suosio on räjähtänyt; volyymi on R-kioskin mukaan kasvanut lähes kaksikymmentä prosenttia.

Kioskin take away -valikoima on laajentunut salaattibuffetteihin, wrappeihin ja aasialaisiin Momotoko-annoksiin. Lämpimien ruokien suosikkeja ovat taquitot, pizzapalat, lihapiirakat, hodarit ja uutuutena kanasiivet.

"Ruokamyynnin kasvu ei yllätä, koska olemme satsanneet vahvasti ruokatarjontaamme. Kioskeistamme saa annoksia mukaan aina salaatista ja smoothiesta täytettyihin croissanteihin ja lihapiirakasta kanasiipiin. Osasta R-kioskeja voi tilata kokonaisen pizzan etukäteen", R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen kertoo.

Kuva: R-kioski

Korona-aikana erityisesti lounasetujen käyttäminen on yleistynyt R-kioskilla.

"Moni arvostaa sitä, että kioskilta saa annokset mukaan nopeasti ilman odottelua. R-kioski on usein myös lähellä kotia tai työpaikkaa, joten lounastunnin yhteyteen saa mukavan liikuntahetken muutaman minuutin kävelystä", Rissanen sanoo jatkaa;

 

LUE MYÖS:
Näiden paikkojen pizzat keräävät ylistystä - vetävät jopa vertoja italialaisille ravintoloille: “Löytö!”
Ravintoloiden sulkuajan spesiaalit 2021
Ruokaintoilijat matkaavat nyt Kontulaan - näitä annoksia ei muualta saa!

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi